Philips sen kontrol instruktioner

January 20

Philips universelle fjernbetjeninger er nem at bruge løsninger til at reducere mængden af remote rod i dit hjem. De er fantastisk designet med intuitiv knappelayout og enkel set-up instruktioner. Ved at følge disse Philips sen kontrol instruktioner, vil du kunne programmere din fjernbetjening samt tilføje mærke specifikke funktioner til fjernbetjeningen.

Opsætning af en komponent

Drej på den enhed, du ønsker at programmere. Find knappen "Setup", tryk på og hold den nede i fem sekunder. En Lysdioden tændes og forbliver tændt. Tryk på den tilsvarende komponent-knappen (TV, DVD, kabel, osv.). Find koden for den komponent, du vil kontrollere i instruktionsbogen. Indtast koden med taltasterne på fjernbetjeningen. Tryk på afbryderknappen for at se, hvis du vil deaktivere komponenten. Hvis det er tilfældet, slukke for strømmen tilbage på og tryk på andre funktionstaster til at se, om komponenten svarer korrekt.

Philips universelle fjernbetjeninger kan også søge efter koderne ved brand. Den mærke kode findes i instruktionsbogen. Tryk og hold knappen "Setup", indtil LED-indikatoren forbliver tændt. Næste presse den knap, der svarer til den enhed, du ønsker at kontrollere. Postere den mærke kode og tryk på og slippe power knappen, indtil enheden reagerer. Tryk på knappen "Stum" til at gemme koden.

Læring funktion

Det meste af tiden der er brand specifikke funktioner findes på enhver given komponenter fjernbetjening, ikke som findes på Philips remote. Dette er, hvor funktionen læring kommer handy.

Tryk og hold knappen "Setup", indtil LED-indikatoren forbliver tændt op. Tryk på knappen for den enhed, du ønsker at kontrollere. Tryk derefter på knappen "Learn". Nu trykke på en knap på Philips fjernbetjening at du ønsker at lære den nye funktion.

Punkt fjernbetjeninger på hinanden på en flad overflade omkring en tomme væk. Tryk og hold knappen på den originale fjernbetjening, som du vil Philips sen til at lære. Når Philips remote har lært funktionen, vil LED blinke. Tryk på knappen "setup" til slut. Gentag disse trin for alle andre funktioner, du vil Philips sen til at lære.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com