Bil Audio System Basics

April 22

Bil stereoanlæg kan gå fra meget grundlæggende til meget kompliceret. Når man overvejer opgradering af dit system, formulere et budget. Det er ofte klogt at overveje at udskifte de stock højttalere først, da de ofte er det svageste led. På den anden side, hvis du er en entusiast, kan du slippe tusindvis på en ny state-of-the-art bil lyd system.

Hovedenhed

Sammenlign hoved enheder for din bil lyd system. Der er et par størrelser af hoved enhed til rådighed, så reglen ud af dem, der ikke vil passe ind i den tildelte plads. Mange kommer med pop-up-skærme til at se dvd'er, mens andre har indbyggede effekter såsom rumklang og equalizer til at justere din lyd. Pioneer, Sony og Denon alle gøre entry-level enheder, såvel som nogle, der kan koste mere end $1.000. De fleste har indbygget magt for satellit højttalerne og diskanter.

Tild 35 procent af dit budget mod din hovedenheden og overveje omkostningerne ved højttalere af samme mærke, når du beslutter dig for hvad du køber som talere hovedenheden kan koste en hel del hvis du nødt til at købe mere end fire. Dit audio-system vil kun lyde lige så godt som din svageste komponent.

Forstærkere

Købe en forstærker til at drive højttalerne herunder nogen sub basenheder du vælger at medtage. Du kan vælge at købe to forstærkere, en for de mindre højttalere og en høj-watt bro-stand effektforstærker til din subs. overmande subs at få god basgengivelse. Underpowering disse effektive sub basenheder kan føre til lavt basgengivelse og klipning.

Købe en fire-kanal forstærker til at drive højttalerne foran og bagpå. Selv om mange hoved enheder har indbygget magt for disse højttalere, afhængige nogle audio bilentusiaster ekstra forstærkere for deres satellit-højttalere til klarhed. Hvis du er på et stramt budget, give afkald på denne forstærker og bruge den indbyggede effekt af hovedenheden.

Højttalere

Køb højttalere som supplement til lyden fra din hovedenheden. Uanset hvilken mærke hovedenheden du køber, overveje at købe højttalere fra samme producent. Butikken hvor du køber din bil lyd udstyr vil kunne fortælle dig, hvad taleren størrelser du har brug for hvis du planlægger at udskifte dem. Du kan også tilføje højttalere ved at bygge kabinetter i de forreste eller bageste døre og du kan også udvide stock højttaler rum at bruge større eller anderledes formet højttalere.

Bygge eller købe en sub-woofer boks og højttalere. Købe en boks, der svarer til indre af bilen og stor nok højttalere til stilen af musik du kan lide. Hvis du er til klassisk eller jazz, skal du måske kun en 10-tommer sub til bilen, men hvis du er til hip-hop eller techno, to 10s kan være den perfekte mængde af basgengivelse behov for at nyde din musik.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com