Sådan konfigureres en Cisco UC500 Call Manager

May 12

Sådan konfigureres en Cisco UC500 Call Manager

Cisco UC500 Call Manager giver en bred vifte af telefonens funktioner passende for erhvervslivet miljøer såsom stemme og datalinjer, indbygget telefonsvarer, sikkerhedsfunktioner, videofunktion, og selv mulighed for at forbinde trådløst til kalendere, e-mail og andre programmer på computeren. Hvis du har installeret en Cisco UC500 Call Manager i dit kontor, skal du konfigurere systemet, før du kan begynde at bruge den.

Instruktioner

• Download Cisco konfiguration assistenten fra Cisco hjemmeside (Se ressourcer.) For at hente konfiguration-assistenten, klik på enhver version af programmet under mappen "Nyeste udgivelser" og derefter klikke på knappen "Download nu". Når filen er downloadet, installere assistenten til konfiguration til computeren ved at dobbeltklikke på den downloadede fil og følge den på skærmen beder.

• Start Cisco konfiguration assistenten fra "Start," "Alle programmer" og "Cisco" mappe. Klik på knappen "Home" på værktøjslinjen vigtigste værktøj i konfiguration-assistenten til at se de tilgængelige setup guider og derefter klikke på indstillingen "Telefoni Setup Wizard". Telefoni-installationsguiden åbnes.

• Angiv et navn til systemets vigtigste vært eller telefonlinje og type i oplysningerne for den person, der vil tjene som administrator af Cisco UC500 systemet på det første skærmbillede. Give netværksoplysninger til internettet, såsom WAN antallet i felterne.

• Vælg indstillinger for, hvordan du vil Call Manager til at håndtere indgående opkald til den vigtigste telefonlinje, såsom at sende ubesvarede opkald til telefonsvareren eller videresendelse ubesvarede opkald til et andet nummer. Hvis du vælger en indstilling for videresendelse, Angiv den udvidelse, du vil viderestille opkald når du bliver spurgt.

• Skriv navne og udvidelser af brugere, der skal medtages i gruppen Call Manager i de angivne felter. Når du har angivet navnene på alle brugerne i gruppen, skal du trykke på knappen "Anvend ændringer". Klik derefter på "Gem konfiguration" på værktøjslinjen i Cisco konfiguration Assistant at bekræfte setup.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kender detaljerne for din internetforbindelse, f.eks WAN, konsultere din virksomhed IT afdeling.
  • Ifølge Cisco support-side, hvis du vil medtage mere end 24 brugere i en telefon gruppe, skal du vælge "Ekspert" mode i Cisco konfiguration Assistant snarere end ved hjælp af telefoni Setup.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com