Hvad betyder AMD står For?

November 15

Med alle tech akronymer derude er det svært at holde styr på hvad de alle betyder. I verdens CPU er der virkelig kun to konkurrenter, Intel og AMD. Intel er kendt for produktion for overlegen ydelse uanset omkostningerne. AMD er kendt for den bedste pris pr. ydelsesforhold i alle dens fremstillede produkter. AMD erhvervet ATI for nylig, således forgrening ind i fremstillingen af grafikkort. Grafikkort er kendt for at være billigere end AMDS rivaliserende producent NVidia kort.

Hvad betyder, AMD

Akronymet AMD står for Advanced Micro Devices, Inc.

En kort historie af AMD

AMD blev grundlagt i 1969, af en tidligere gruppe direktører fra Fairchild halvleder. Jerry Sanders, den vigtigste grundlægger af AMD, og syv andre fra Fairchild Semiconductor formået at fundet selskab med en indledende investering på kun $100.000. Virksomheden begyndte som en producent af logik chips og derefter indtastes RAM chip business i 1975. AMD nu ejer 8,6 procent af Spansion, som er leverandør af nonvolatile flash hukommelse. I 2011 opnåede AMD en Guinness World Record for at have den hurtigste overclocket processor på 8.429 GHz.

Hvad AMD fremstiller

AMDS vigtigste produkter omfatter mikroprocessorer, bundkort chipsæt, integrerede processorer og grafisk processorer til servere, arbejdsstationer og pc'er og integrerede system-programmer.

Forskellene mellem AMD og Intel-processorer

En af de større produktion forskelle mellem AMD og Intel-processorer er arkitekturen. AMD og Intel har en helt anderledes arkitektur for processorer. AMD processorer har benene på bunden af den processor, der passer til bundkortet. Intel har dirigenter på bunden af processoren, der sidder på ordentlig benene når de placeres i bundkortet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com