Grunde til at bruge en Digital Planner

October 1

Grunde til at bruge en Digital Planner

Bærer rundt på et separat papir planner kan blive en problemfri i denne nogensinde involverer samfund. I dag, kan du kombinere alle dine produktivitetsbehov på din digitale enheder. Denne evne til at synkronisere dit liv bringer bekvemmelighed og portability til din tempofyldt liv. Topping off grunde til at bruge en digital planner, kan du indstille alarmer til at gå som en påmindelse om begivenhederne nemt forgettable.

Bekvemmelighed

I denne digitale tidsalder bære du sandsynligvis rundt på en form for elektronisk enhed hele tiden. Om dens bringer din bærbare computer til klasser, din smartphone til møder eller din MP3-afspiller til gymnastik, elektronik er blevet en daglig vare. Har din planner digitaliseret er mere praktisk end et papir planner, fordi du allerede slæbe rundt på flere enheder, der har indbyggede kalendere og personlig produktivt programmel. Bærer et ekstra papir planner tager op unødvendig plads.

Bærbarhed

Hvis du har et travlt nok livet har brug for en planner, er chancerne du har brug for det at være transportabel. Som nævnt ovenfor, bærer du allerede flere enheder, der kan fordoble som en digital planner. Dette gør planlægning dit daglige liv nemmere end nogensinde før. Selv hvis du ikke allerede bruger en enhed, der kan fordoble som en planner, kan du købe en PDA, der også er mere bærbar end en notebook planner.

Synkronisering

At holde alle dine filer synkroniseret med hinanden giver dig adgang til din kalender i en række forskellige steder. For eksempel, hvis du ejer en Apple laptop, iPhone og en iPod, hver af disse har kalendere på dem. Du bruger den bærbare computer som din vigtigste hub, og synkronisere de andre enheder med det. Dette gør din kalender let tilgængelige uanset hvilken enhed du har på dig på et bestemt tidspunkt.

Alarmer

En af de største grunde til at bruge en digital planner i stedet for et papir planner ligger i evnen til at indstille alarmer for forskellige arrangementer. Hvis du skal vælge børn til fodbold praksis, har et stort møde ved middagstid og har brug at købe blomster for din kone på vej hjem, kan du indstille alarmer til at minde dig om hver event. Dette kan være en redningskrans, især hvis du har en tendens til at glemme nemt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com