Hvordan du udskifter Msvcrt.Dll

April 15

Msvcrt.dll er en Windows Dynamic Link Library fil, som Microsoft C Runtime bibliotek bruger til at udføre mange af dens fælles bibliotek funktioner. Hvis filen forsvinder eller bliver beskadiget, kan du begynde at se fejlmeddelelser henvise til denne fil. I sådanne tilfælde er skal du blot downloade og erstatter filen med en fungerende version normalt den hurtigste og nemmeste måde at gendanne computeren til fuld funktionalitet.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser. Navigere til en side, hvor du kan downloade en gratis version af msvcrt.dll. Et link til en af disse download steder kan findes i afsnittet ressourcer nedenfor. Når du kommer til siden, skal du klikke på download-linket og følg den på skærmen bliver du bedt om at gemme filen på din computer.

2 Dobbeltklik på den downloadede fil for at åbne det i Winzip eller hvilken programmere computeren bruger til at åbne .zip filer. Klik på "Extract" knappen og vælg dit skrivebord som det sted, hvor du vil udpakke filen.

3 Dobbeltklik på ikonet "Denne Computer" og gennemse filsystemet til mappen Windows system. Standardplaceringen af denne mappe afhænger af, hvilken version af Windows du bruger. Hvis du bruger 32-bit versioner af XP eller Vista, Naviger til "C:\Windows\System32." Hvis du bruger 64-bit versioner af enten af disse systemer, navigere til "C:\WindowsSysWOW64" i stedet. I Windows 2000 og NT, kan du finde systemmappen på "C:\WINNT\System32." I Windows ME, 95 og 98, er mappen placeret på "C:\Windows\System."

4 Træk msvcrt.dll fil fra skrivebordet til systemmappen. Du kan blive bedt om, hvis du ønsker at erstatte en eksisterende fil af samme navn; Hvis det er tilfældet, skal du klikke på "Ja."

5 Genstart Windows for at ændringerne kan træde i kraft.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com