Sådan får du en Cell Phone koordinater

July 25

Sådan får du en Cell Phone koordinater

Spore en mobiltelefon var engang kun for 007 spioner og føderale agenter ud at redde verden. Disse dage, har den menige mand også denne enestående evne. Med den rigtige telefon, software og viden, kan næsten alle spore den særlige placering af en celle foretage en opringning.

Der er et par praktiske anvendelser af denne funktion. Du tror måske, din ægtefælle snyd på dig og har forladt for at opfylde hans eller hendes kæreste. Du kan være forælder til en teenager, der hænger ud på steder, du ikke kan godkende. Måske går dit barn tabt i storcenteret eller en temapark. I gang, kan der godt være mange andre nyttige måder at bruge denne funktion.

Instruktioner

Mobiltelefoner er handy.

Finde ud af, hvis din mobiltelefon har GPS-teknologi. Næsten alle nyere mobiltelefoner er GPS aktiveret. Nogle af de ældre er ikke selv. Hvis din telefon ikke har GPS-funktion, kan du muligvis installere GPS software. Dette vil afhænge af din telefon. GPS software download er gratis, men ikke alle ældre mobiltelefoner vil tillade denne software download. Du kan tjekke på software hjemmeside en liste over telefoner, der automatisk vil arbejde med.

Der kræves også internetadgang.

Besøg hjemmesiden for GPS-udbyder og registrere GPS-software, uanset om telefonen celle oprindeligt kom med det eller du lige har installeret softwaren. Opret en konto på webstedet GPS og oprette et Brugernavn og en adgangskode for dig selv. Du bliver nødt til at give oplysninger om den mobiltelefon, du registrerer, såsom mærke og model. Telefonnummeret er også krævede oplysninger.

De fleste nye mobiltelefoner omfatter GPS chips.

Log ind på din konto. Når du har oprettet din konto og har angivet oplysninger om mobiltelefonen du ønsker at spore, Følg din GPS-udbyder hjemmeside instruktioner til mobiltelefon sporing. Hver udbyder-websted er konfigureret forskelligt men bør have et link eller andet sted på din kontoside at spore placeringen af de registrerede celle foretage en opringning.

Du kan spore en mobiltelefon placering.

Tilmeld dig på en hjemmeside specielt til celle sporing. Dette er en bagtanker metode af tracking-celle. På grund af øget interesse for denne teknologi, har et par software-udviklere oprettet programmer især til mobiltelefon sporing. Disse programmer kan opkræve for deres service og vil du stadig nødt til at have en mobiltelefon med GPS teknologi installeret på den. Find en cell phone sporing hjemmeside og tilmelde dig deres service. Log ind på din konto. Tracking softwareprogram vil vise real-time kort over telefonens aktuelle placering. Nogle tjenester indeholde selv oplysninger såsom hastighed, tid og mængden af magt venstre på celle telefonens batteri. Med denne tjeneste, vil du være i stand til at spore placeringen af registrerede mobiltelefonen inden for et par fødder.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er sikker om din mobiltelefon er GPS aktiveret, kan du tjekke online på hjemmesiden for den telefonproducenten. Din brugervejledning vil også medtage denne information.
  • Cell phone sporing bør ikke anvendes til ulovlige eller umoralsk formål såsom stalking. Enkeltperson ret til privatliv skal respekteres.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com