Coax Input er brudt på mit TV. Kan jeg bruge RCA Jacks gennem en Modulator?

February 15

Coax Input er brudt på mit TV. Kan jeg bruge RCA Jacks gennem en Modulator?

Hvis coax indgang på tv'et er brudt, kan du slutte højfrekvente signaler fra din antenne eller kabel system til det. Stikket coaxial input forbinder til demodulator i dit TV til at slå ned på de lyd- og videosignaler. En ekstern modulator vil ikke løse problemet, men en demodulator vil, og du kan bruge det til at forbinde til RCA-jackstik.

Modulator

En modulator tager stemme, video eller data information og konverterer det til en radiofrekvens signal transmission over luften eller et kabelsystem. Radio og tv-stationer, sammen med to-vejs radiosystemer og amatør radioer, bruge modulatorer inde deres sendere til at blande signaler før du tilslutter dem til antenner for transmission. Videoens har også modulatorer at blande de video- og lydsignaler fra en kassette til højfrekvente signaler til at forbinde til TV antenne input på channel 3 eller 4. Men disse vil ikke hjælpe, hvis din antenne input stik er brudt.

Demodulator

En demodulator tager en høj frekvens radio eller tv-signal fra en antenne, satellit eller kabel system, og hakke off lyd og video oplysninger til præsentation til højttalere og video-skærme. Du kan vedhæfte din antenne eller kabel signal til input af en demodulator og Tilslut udgangen til hjælpeansatte audio og video input stik på dit TV-apparat hen til omgå den brudte coaxial input-stikket. Men disse demodulators, selv om tilgængelige, er ikke let at finde og ikke tjene andre formål.

Videobåndoptagere

Tilslut din antenne eller kabel system direkte til antenne indgangen på Videobåndoptageren.

Mange videobåndoptagere har høj frekvens indgange og du kan vælge TV-kanaler fra en antenne eller kabel systemer med enten knapper på forsiden konsollen eller fjernbetjeningen. En intern demodulator fjerner lyd og video signaler fra antenne input, og sender dem til lyd og video udgange knægte, der bruger RCA push-on type kabler. Stikkene brug farvekoder til at identificere signalerne, med gul transporterer videosignal, rød transporterer højre lydkanal og hvid transporterer til venstre.

Gør sammenknytte

Brug RCA composite video- og audio-kabel til at forbinde din Videobåndoptager til dit TV.

I stedet for at forbinde coaxial kabel fra din antenne eller kabel system til input-stikket på dit TV, skal du slutte det til antenne indgang for en Videobåndoptager. Forbind audio og video udgange på videoen til en af de eksterne video indgangsstikkene på tv'et. Vælg de kanaler, du ønsker at se med knapperne på Videobåndoptageren, og Brug kontrolelementerne TV til at vælge den eksterne video-indgang, som du tilsluttet til Videobåndoptageren. Du kan nu bruge Videomaskinen fjernbetjening til at skifte kanaler og glem dit TV har endda en brudt koaksiale indgangsstik.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com