Hvordan du søger efter venner på Orkut

June 29

Hvordan du søger efter venner på Orkut

Orkut er en social networking site indført af internettet gigant Google. Mens Orkut er ikke muligvis så populær som Facebook, er det et almindeligt anvendte websted. Den første ting du skal gøre på Orkut er at finde dine venner. Hvis de registrerede brugere af Orkut, skal du ikke nogen problemer med at finde dem med Orkut's handy søgeværktøj.

Instruktioner

1 Besøg webstedet Orkut og log ind på din Orkut-konto. Hvis du aldrig har brugt Orkut før, kan du logge ind med din Google-konto. Hvis du har hverken konto, skal du oprette en, før du kan søge efter venner online med Orkut. Klik på "Register" for at oprette din gratis Orkut beretning.

2 Klik på "Hjem" til at få adgang til dine vigtigste Orkut Kontrolpanel. Find linket "Find My Friends" på højre side af siden.

3 Skriv din vens navn i søgefeltet. Klik på "Søg."

4 Gennemgå resultater at finde din ven (r).

Tips & advarsler

  • Hvis du har problemer med at navigere gennem søgeresultaterne, kan du prøve at begrænse dine søgeresultater ved hjælp af højre søgeværktøjer. For eksempel, hvis du kender din ven er mellem en alder af 20 og 24, klik linket passende alder for at begrænse søgeresultaterne til brugere i de angivne aldersklasse. Du kan også filtrere efter køn eller ægteskabelige status.
  • Du kan ikke filtrere dine søgeresultater efter postnummer, kun af land.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com