Hvordan du optager med en Intel kamera

March 2

Hvordan du optager med en Intel kamera

Intel kameraer er for det meste indbygget i computere og bruge softwaren til at drive dem automatisk. Disse kameraer er ikke transportabel, medmindre de er indbygget i en bærbar computer; dog i nogle tilfælde kan disse stationære kameraer roteres eller vinklet. Du bør kunne betjene kameraet ved hjælp af den medfølgende software til at tage stadig billeder og Optag videoer. Hvis dit kamera software ikke er i stand til at indfange en video, kan du nødt til at erhverve tredjepartssoftware. Denne type software har typisk en fejlfinding håndbog.

Instruktioner

• Slut kameraet til computeren, og i tilfælde af kameraet kommer som en komponent til computeren, Sørg for, at det er ved at blive anerkendt blandt liste over hardware til din maskine ved at kontrollere Kontrolpanel afhængigt af dit operativsystem. Kontrollere, om kameraet kræver at blive tappet ind i en strømkilde, at kameraet er tændt. Du kan have til at henvise til brugervejledning om hjælp til at indstille kameraet til computeren.

• Installere kameraet softwaren, hvis computeren ikke blev leveret med en allerede installeret. Softwaren kan er blevet leveret, i en CD eller i form af en eksekverbar fil, der lancerer sig selv når du slutter kameraet til computeren. Hvis en tredjepartssoftware er påkrævet, kan du fortsætte til at besøge et software forhandler eller besøge på nettet for at hente en, der er kompatibel med dit kamera. Sørg for at kameraet fungerer korrekt ved at aktivere softwaren med kameraet tændt og kontrollere, om et billede fra kameraet er bliver projiceret op på skærmen.

• Vælg et passende format, som du hellere indspilning fra indstillingerne for din software giver. Disse formater omfatter MPEG hvis du ønsker at brænde video til en DVD og MP4 eller 3GP, i tilfælde af du ville senere kopiere det til en bærbar medieafspiller som en MP4 afspiller og mobiltelefoner. Indstille lysstyrke, kontrast og andre effekter, som du finder passende.

• Vælg hvor videoen vil blive optaget til, helst en mappe på din harddisk. Du kan have til at mærke mappen korrekt til fremtidig reference. Fokusere kameraet på den scene, du ønsker at registrere så klik på "record"-knappen, der skal være bekvemt placeret på computerskærmen afhængigt af den software, du bruger. Klik på "stop"-knappen, når du er færdig registrering. Kan du hen til playback den video, du har netop skudt, hvilket bør være muligt fra den mappe, du har registreret til.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com