Grunde til at bruge Excel

August 20

Grunde til at bruge Excel

Excel er et program, der tilbydes i Microsoft Office Suite af software. Excel har flere anvendelser, der er gavnligt og uden for kontoret.

Brugervenlighed

Excel kan virke en smule skræmmende at uindviede, men det er en forholdsvis let program til at bruge. Og Excel er meget tilpasselig. Rækker og kolonner kan manipuleres til at vise både små og store mængder af data.

Budget ledelse

Excel gør, at skabe et budget meget let. Blot samle dine regninger fra den foregående måned og indtaste oplysningerne. Ved hjælp af funktionen graftegning, du kan se præcis begrænser hvor penge bliver brugt--restauranter, dagligvarer, tøj, gas- og sæt hvor det er nødvendigt.

Personlige lager

Til forsikringsformål, bør du oprette et lager med billeder hvis det er muligt, af dine ejendele. Serienumre for elektronik, titler på bøger, cd'er, dvd'er, møbler og andre objekter kan alle trådte i et Excel-regneark og gemt på CD eller flash-drev. Holde oplysninger på et sikkert sted, med en ven eller på kontoret, i tilfælde af en brand i dit hjem. Denne måde vil du have oplysninger klar og tilgængelig når det drejer sig tid til at fil en påstand.

Sætte mål

Excel er et fantastisk værktøj til at skrive ned mål og holde styr på dem på en daglig, ugentlig eller månedlig basis. Ved hjælp af funktionerne formel til at bestemme hvor meget 10% mere af et salg mål ville være eller hvor ofte du har gået til gymnastik vil præcisere nøjagtigt hvad er opfyldt – eller hvad der mangler--i dine mål.

På kontoret

Hvis du har flere projekter, der har separate faktureringskoder eller konti, er Excel en fantastisk måde at administrere disse oplysninger. Oprette en regneark for hvert projekt og input gange arbejdet på hver enkelt. Hjælp af formler, vil du kunne se præcis hvor meget tid blev brugt på hvert projekt uden at skulle bruge pen og papir. Det er let at læse og let at e-mail, hvis det er nødvendigt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com