Hvordan virker TFT LCD arbejde?

March 31

Hvordan virker TFT LCD arbejde?

Hvad er TFT LCD?

TFT LCD står for "thin film transistor, flydende krystaldisplay." LCD-skærme er fladskærme, der anvendes i de fleste af dagens nye mobiltelefoner og HD (high definition) tv-apparater og computerskærme. LCD-skærme er lavet af pixel, som er fyldt med flydende krystaller, der giver klare og levende skærme. TFT er en yderligere innovation på LCD-skærmen. Små transistorer i en LCD-skærm fungerer som udløser at slå til (eller fra) hver enkelt pixel.

Hvordan virker TFT LCD arbejde?

I typiske LCD-skærmen, vil du have et gitter, der omfatter millioner af pixels. Disse pixel giver farve (og fravær af farve) vil du se på skærmen, når pixelene er baggrundsbelyst ved lyskilde bag på skærmen. Tyndfilm transistorer lavet af silicium giver en let og klart stof for at aktivere hver enkelt pixel.

Hvordan forbedrer TFTS billedkvalitet?

Farvefilter på en TFT bruger tre primærfarver (rød, blå og grøn) for at opdele pixels i disse farve modstykker. De er så blandet til at producere andre farver, som de fleste farver kan produceres ved hjælp af en kombination af de tre farver. Dette forbedrer billedkvaliteten ved at eliminere interferens mellem pixel, der kan forårsage blødning farver eller en annullering af farver helt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com