Hvad er en dobbelt DIN Radio?

April 9

Dobbelt DIN radio er en type af radio anvendes i biler og lastbiler. Dobbelt DIN refererer ikke til funktioner eller udstyr på en radio, men i stedet til sin størrelse.

Størrelse

En traditionel DIN radio måler 2 inches høj ved 7 inches lang. Dette er den universelle størrelse for bilradioer, passer de fleste applikationer. Dobbelt DIN radio måler 4 inches høj ved 7 inches lang, så en radio til at have en større skærm og bedre grafik på displayet.

Funktioner

Når installeret fra fabrikken, dobbelt DIN radioer kan tilbyde navigation skærme, flere knapper eller blot en opbevaringslomme, der gør brug af de ekstra 2 inches af montering plads.

Fordele

Når shopping for en eftermarkedet radio, tillader en dobbelt DIN model dig at shoppe for en radio med stor skærm og integreret navigation display. At få disse ekstra muligheder vil koste dig flere penge end en enkelt DIN radio.

Misforståelser

Hvis din bil har en dobbelt DIN radio, skal du ikke udskifte det med en anden dobbelt DIN radio. Der er adaptere, der giver mulighed for de mindre DIN radioer til at blive installeret i dobbelt DIN slot.

Ekspert indsigt

Mens nogle eftermarkedet dobbelt DIN radioer tilbyder store navigation skærme og på skærmen equalizere, de altid giver ikke bedre lydkvalitet. Du kan spare penge ved at få en enkelt DIN radio og ved hjælp af en adapter.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com