4.0 Lexus Timing bælte udskiftning Tips

March 5

4.0 Lexus Timing bælte udskiftning Tips

Udskiftning af Tandrem på den 4.0 Lexus med en 1UZ-FE motor er ikke en let opgave og anbefales ikke til begyndere. Dem med nogle mekaniske erfaring vil dog købedygtig med held at gøre arbejdet med forberedelse og et par tips. Erstatte timing bælte tager omkring 4 til 9 timer afhængigt af værktøjerne du har til rådighed og din forudgående erfaring.

Nødvendige værktøjer

Sørg for at du har de værktøjer du har brug for før du begynder at udskifte tandremmen i din 4.0 Lexus, og at du ved hvordan man bruger dem. Nogle af de værktøjer, du skal have er metriske stik med 1/2 tommer og 3/8 tommer drev, 10mm til 22mm stik, en 10mm hex allen centrale socket, en krumtap trisse aftrækker og flere momentnøgler. En indvirkning skruenøgle kan gøre opgaven lettere.

Brug Sandwich poser

Mens at tage ud din Lexus adgang til tandremmen, bruge almindelig sandwich poser, der forsegles for at holde styr på dele. Som du tager hvert sæt af dele ud, placere dem i særskilte sandwich poser. Mærke hver sandwich taske med en filt-spids markør, så du ved præcis hvad der er i hver sæk. Dette gør, at sætte Lexus sammen igen mere bekvem.

Radiator Drain stik

Udover åbning af radiatoren dræne cock at løbe ud den gamle kølervæske, åbne de to side drain stik, der er placeret på hver side af motorblokken. Dette gør det muligt for kølemidlet til helt løbe ud af motoren og vil hjælpe dig med at undgå rod, når du fjerner vandpumpe. Du skal bruge en 10mm stik at åbne drain stik.

Krumtapakslen trisse aftrækker værktøj

Købe en krumtap trisse aftrækker værktøj eller leje en fra din lokale auto dele butik. Værktøjet skal have en næse kegle indsætte følger med det at installere på enden af akslen. Næsen kegle Indsæt er nødvendigt, således at du ikke skader krumtapakslen tråde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com