Hvordan til at oprette formularer på en MacBook

January 1

Din chef har til opgave at du skaber en form for virksomheden ved hjælp af din virksomheden leveret MacBook. Hvis du ikke har nogen kendskab til programmering, skal du finde form-oprettelsen software til at fuldføre denne opgave. Uanset om du forsøger at oprette en formular, der kan trykkes og uddelte eller en mere kompleks form, der vil blive overført til din hjemmeside til dine kunder til at reagere på (f.eks. en "Kontakt os" form), er der software til rådighed til at guide dig gennem opgaven.

Instruktioner

1 Gå til CutePDF.com og få FormMax. Denne software kan du oprette brugerdefinerede beregninger (svarende til hvis du bruger regneark software), oprette indtastningsklare felter for elektroniske formularer og importerer grafik elementer for at gøre dine formularer, skiller sig ud. Mens du kan downloade en gratis prøveversion, den fulde version af FormMax er prismærket henne ved $89 på datoen for offentliggørelsen.

2 Gå til Quask.com og få PerfectForms, som vil lade dig oprette forskellige formularer uden at vide noget kodning dig selv. Med PerfectForms kan du opbygge simpel one-ark formularer, som du udskriver off, komplekse flersidede former og undersøgelser. På datoen for offentliggørelsen tilbyder PerfectForms en 30 dages prøveperiode, hvorefter du bliver nødt til at registrere og betale.

3 Gå til PHPForm.org. I modsætning til de andre formularoprettelse software til din Macbook er PHPForm et online program, hvilket betyder at du kan få adgang til den fra enhver computer til enhver tid. Værktøjet oprettelsen af formularen fungerer ved hjælp af en klik-og-træk interface, så du kan oprette og tilpasse enkle former. På datoen for offentliggørelsen er hjemmesiden gratis at bruge.

Tips & advarsler

  • Lav en liste over spørgsmål, du vil bede om din form før du opretter det så du ikke glemmer nogen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com