Hvordan man kan lave lykønskningskort i Flash

January 31

En animeret lykønskningskort kan være en god måde at sende dine kære en besked. De er nemme at gøre i Flash, som vil tillade dig at oprette animerede og interaktive grafik. Du kan sende den Flash SWF-fil til din kære på deres fødselsdage, til ferien eller bare sige Hej.

Instruktioner

1 Åbn din kopi af Flash, og Opret en ny fil.

2 På værktøjslinjen, Vælg tekst Tool (T), og opretter en tekstboks på din scene. Vælg indstillingerne for skrifttype i vinduet egenskaber ved at navigere til "Windows", og derefter vælge "Egenskaber" og igen vælge "Egenskaber".

3 Skriv din hilsen i værktøjskassen med den skrifttype, du har valgt.

4 Opret din dekorationer ved hjælp af formværktøjerne på værktøjslinjen. For eksempel, hvis fejrer en fødselsdag, kan du oprette en ballon eller nogle konfetti. Du kan også bringe i en tegnede klip kunstværk ved at navigere til "Fil", derefter "Import" og "Importer til fase."

5 Placer dit billede på sit eget lag på tidslinjen. Du kan gøre dette ved at oprette "Indsæt lag"-knappen i nederste højre hjørne af tidslinjen.

6 For at gøre billedet på dit kort træk, skal du oprette en ny keyframe ved at højreklikke og vælge "Opret ny Keyframe" på billede 5 i det nye lag af din tidslinje. Vælg dit billede i denne nye keyframe, og flytte den op eller ned den måde du ønsker at. Opret bevægelse ændringer i denne ramme.

7 Højreklik på den første keyframe på dit andet lag, og vælg "Opret bevægelse Tween". Hit Ctrl + Enter (æble + Enter på en Mac) til at få vist dine film og konvertere det til en .swf fil.

8 Fortsætte med at tilføje enhver bevægelse grafik, indtil du er tilfreds, og slå Ctrl + Enter (æble + Enter på en Mac) for at oprette din .swf.

9 Send din .swf fil lykønskningskort til din ven.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com