Hvordan man kan tage ud en Transmission

July 11

Når du fjerner en transmission, forsigtighed bør iagttages, som enheden er temmelig tung. Transmission kan fjernes på jorden med en gulv jack, men ordet jack giver kun støtte og har en lille løft overflade, så det bliver meget ustabilt. En regelmæssig transmission stik til under bilen bør anvendes. Fremsendelsen bør også være drænet for væske eller det vil udgyde når transmission er vinklet ned.

Instruktioner

• Rejse og understøtte køretøjet på jack stande. Dræn transmission ved at placere en beholder under transmissionen og fjerne gryden. Erstatte pan når du er færdig, dræne. Fjern drivakslen og læg til side.

• Fjerne frontcoveret på den nederste del af transmissionen. Denne frontdækslet skjuler momentomformer. Fjerne momentomformer bolte. Indsæt skruetrækkeren ind mellem tænderne på flexplate at forhindre vender som bolte er fjernet.

• Lift transmission med ordet jack lige nok til at tage vægten af transmission mount. Fjerne boltene i transmission mount og ramme bolte i den tværs medlem og fjerne den cross medlem.

• Fjerne tilknytningen af gearskifte. Bare Fjern kablet og støtte beslag og flytte ud af vejen. Fjerne de køligere transmissionslinjer og cap dem for at forhindre lækage. Fjerne de elektriske stik. Fjerne transmission spark ned eller tv-kabel fra karburator eller gasspjæld kroppen.

• Fjerne transmission oliepinden. Fjerne den bolt holder det til bell boliger og derefter trække det lige op. Fjerne speedometer kabel eller elektriske stik, hvis det bruger en hastighedssensor. Fjerne alle bolte i transmission bell boliger.

• Fjerne transmission ved at hæve donkraften lidt, således at transmissionen ikke er for stor en vinkel. Brug en skruetrækker til at lirke det løs på bell boliger og samtidig støtte det på stikket, trækker det bagud og ud.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com