Sådan køber en brugt Ford Mustang cabriolet

August 30

Du har endelig besluttet at købe det længe ventede cabriolet, og du har endda indsnævret det ned til et mærke og model. Men du kan være usikker på, hvordan at finde og købe bilen af dine drømme: en Ford Mustang cabriolet. Mustang først kom ud af samlebåndet i 1964, og har været støt producerer deres bedst sælgende bil lige siden. Heldigvis for købere, bilen er et meget populært valg og er let tilgængelige via lokale forhandlere og online markedspladser.

Instruktioner

Sådan køber du en Mustang cabriolet

• Afgøre, om du ønsker at købe en ny eller brugt Mustang cabriolet. Hvis du har besluttet at købe nye, så kontakt din lokale Ford forhandler for yderligere oplysninger om at købe nye. Hvis du har besluttet at købe en brugt bil, skal du beslutte, om du ønsker at købe en antik Mustang--den første, der blev lavet 45 år siden-- eller en nyere model.

• Indstille et budget for hvor meget du har råd til at bruge på din Mustang cabriolet. Der er mange faktorer, du skal overveje, afhængigt af dine værdier. For eksempel, hvis du foretrækker en senere model Mustang, men er på et stramt budget, kan du overveje at købe en med færre muligheder (såsom klud sæder i stedet for læder) og høj miles (noget med over 100.000 miles betragtes højt og derfor prisen vil komme ned nogle). Eller du kan vælge en Mustang cabriolet, der er et par år ældre med lavere miles og flere muligheder (f.eks. en CD-afspiller).

• Cross-check din budget pris med online pris guide Kelly Blue Book (-www.kbb.com). Med et par klik med musen, kan du bestemme værdien af en ny eller brugt Mustang cabriolet. Kelly Blue Book er gratis og nem at bruge, og er den nemmeste måde at afgøre, om at Mustang Cabriolet har du haft dit øje på er en god værdi.

• Når du har en model, prisklasse og en idé om markedsværdi i tankerne, kan du begynde at søge efter Mustang cabriolet efter eget valg. Der er mange online muligheder, såsom eBay, Craigslist, Cars.com og Carmax.com. Og glem ikke at tjekke din lokale Ford forhandler (de sælger nye og brugte biler samt), såvel som andre brugte auto forhandlere i dit område.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at købe en Mustang Cabriolet er om vinteren. Priserne er højere på cabriolet i foråret og sommeren, når vejret er bedre.
  • Sørg for at tjekke for skader på Cabriopresenning--de er meget dyre at erstatte, så vær sikker på at faktor der i din købspris.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com