Hvad kan du gøre med en iPhone med No SIM-kort?

June 28

Hvad kan du gøre med en iPhone med No SIM-kort?

Hvis du har en ældre generation iPhone, som du ikke længere bruger, eller blot ønsker for at ændre cellphone luftfartsselskaber, du kan have en iPhone uden et SIM-kort, du ikke er sikker på hvad de skal gøre med. Disse iPhones kan altid genaktiveres med et nyt SIM-kort og cellulære konto, eller de kan anvendes strengt som en iPod Touch musik, applikationer og Wi-Fi webbrowsing.

Om

IPhones, der ikke har et SIM-kort ikke er bestemt bestemt til affald bunke. Apple giver iPhone ejere til at fortsætte med at bruge deres enheder efter deres kontrakter er blevet annulleret eller udløbet som en iPod Touch. Disse ubrugte telefoner kan gives væk eller bruges som separate musikafspillere--en særlig nyttig mulighed for personer, der har omfattende musiksamlinger.

Original iPhone

Hvis du har en original iPhone uden et SIM-kort, vil du finde, at det er det væsentlige ubrugelig. Selvom Apple tillader dig at bruge den oprindelige iPhone som en iPod Touch, overlades det originale SIM-kortet på plads. Uden simkort rådgiver Apple brugere til at kontakte deres mobiltelefon luftfartsselskaber for en udskiftning. Dette SIM-kort tillader dig at aktivere og gendanne din iPhone uanset om det er aktivt i øjeblikket. Når det bruges på denne måde, har du adgang til alle din Iphone's funktioner bortset fra opkald, SMS-beskeder og 3G-netværket.

iPhone 3G og 3GS

Hvis du har en iPhone 3G eller 3GS, skal du ikke et SIM-kort til at fortsætte med at bruge enheden. Når iPhone er aktiveret, kan du fjerne SIM-kortet og bruge enheden udelukkende som en iPod Touch musik og programmer. Hvis du har adgang til et Wi-Fi-netværk, vil du også kunne surfe på internettet og downloade køb fra iTunes og den mobile App Store.

Begrænsninger

De store begrænsninger for at bruge din iPhone som en iPod Touch er den manglende evne til at foretage telefonopkald, sende SMS-beskeder eller få adgang til telefonens 3G netværk nemlig Ambulant Web gennemser og downloads. Hvis du vil gennemse Internet, stream media til din telefon eller købe musik og programmer, skal du adgang til et Wi-Fi-netværk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com