Canon PowerShot A75 problemer

February 25

Hvis du har problemer med dit Canon PowerShot A75, beskrives Canon en række fælles problemer og deres løsninger i afsnittet "Fejlfinding" i kameraets brugervejledning, som brugeren kan udføre fejlfinding af på sin egen.

Fejlmeddelelser

Canon lister mere end et dusin fejlmeddelelser i brugervejledning, lige fra "Ingen memory card" til "Kan ikke rotere." I alle tilfælde, meddelelserne er temmelig beskrivende for de faktiske problemer, der er sket og brugervejledningen kan give mere detaljerede forklaringer. For eksempel, forklarer User Guide der en fejlmeddelelse om læsning "Beskyttet" betyder, at du har forsøgt at slette et foto eller en film, der ikke kan slettes. "Exx" betyder, at kameraet har er fejlbehæftet. Sidstnævnte tilfælde anbefaler brugervejledningen dreje magt og slukkes, forsøger at re-skyde billedet og i sidste ende at kontakte Canons kundesupport, hvis problemet fortsætter.

Kameraet vil ikke skyde eller afspille

Hvis kameraet ikke vil skyde på alle, er chancer du enten ikke har formateret CF-kortet korrekt eller selve kortet er defekt. Hvis du forsøger at afspille billeder og er ikke vellykket, kontrollere alle foto-filformaterne fra andre kilder, ved hjælp af den medfølgende software. Filer hvis navne eller lokaliteter har været ændret skal indstilles til den filformat og struktur af kameraet, som nærmere beskrevet i brugervejledningen.

Billederne er slørede

Hvis dine billeder er ikke i fokus, Sørg for at kameraet er stadig når skydning og at motivet er i den skud fokusområde. Hvis du stadig har problemer, Sørg for Auto Focus (AF) bistå stråle og auto lås er indstillet til "on." Skiftevis, kan du prøve at bruge manuel fokus til at se, om du kan forbedre fokus på din egen.

Billederne er for lys eller mørk

Hvis dine billeder kommer for lyst eller for mørkt, kan du prøve at justere eksponeringskompensationen. Det kan også være, at dit emne er for tæt eller for langt væk fra kameraets blitz.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com