Hvordan man kan identificere små motordele

September 18

Hvordan man kan identificere små motordele

En køretøjets motor er en kompliceret instrument med flere forskellige dele, hver arbejder alene og sammen med de andre dele til at producere energi. Nogle dele er lidt lignende, og kan være placeret tæt i og omkring motoren, føre til forvirring. Forståelse hver del godt nok til at identificere det vil hjælpe under rengøring, reparationer og generel vedligeholdelse, som hver motor kræver. Af de mange dele tilhører en motor, er små dele endnu mere tilbøjelige til at være forvirret Da de nogle gange sværere at skelne blandt andre små dele.

Instruktioner

• Bemærk stemplet som en kort cylinder med gevind riller omkring den øverste halvdel af sin krop. Med krumtapaksel (en slank metalstang med to store låsning bolte i midten), kan stemplet levere brændstof ind i motoren for at energiforbrug.

• Se tændrøret som en lille (stand til at passe i din hule hånd) elektrisk dirigent for motoren. Ene ende af den slanke del er gevind hele vejen ned til en stor bolt i midten af enheden. Den modsatte ende er belagt med hvid med gevind markeringer samt. Spidsen af tændrøret er beregnet til at lede elektricitet for at sende stød ind i motoren at gøre det slå over via tændingskontakten vending.

• Identificer den store svinghjul, den cirkulære side, der gør op "hjul", og hvor tunge hele svinghjul er. Svinghjul styrer en konstant hastighed, der holder motoren støt, mens køretøjet er drevet.

• Mærke af karburatoren, som ligner en stor og tung metal spand med en downspout. Karburatoren er designet til at blande brændstof med luft til at producere gas til motoren. Figuren bucketlike holder brændstoffet og downspout sender gassen af motoren.

• Identificere motorblokken som den mest massive del af motoren. Blokken har flere store huller hvor stemplerne er placeret, samt en stor åbning for hovedparten af motoren til at sidde i.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com