Sådan monteres en fladskærm TV & køre Wire

April 9

Sådan monteres en fladskærm TV & køre Wire

Dit værelse er ikke stort nok til en TV-stativ, du har brug at spare plads. Fordelen ved at have et fladskærms-TV er du kan hænge det på væggen og slippe af med din TV stander. Fladskærms-tv kan hænges med bare en lille hjem forbedring viden. Det mest vigtige ting at huske er at hænge tv'et på en væg med studs. Vægten af dit fladskærms-TV kan få det til at rippe ud af væggen hvis du hænge det på regelmæssig gipsvæg.

Instruktioner

• Find studs i væggen din kommer til at hænge dit fladskærms-TV. Du skal muligvis en stud finder, men der er alternative måder. Hvis du banke på væggen hvor en stud ikke er placeret, vil du høre en hul lyd. Begynde at banke indtil du her en lyd, der er mere konkret, er hvor en stud er placeret.

• Markere steder i blyant hvor du ønsker vægbeslag til at hænge. Blyant mærker er selvfølgelig nemmere at slette end pen, hvis du laver en fejl. Optimal visning højde er midterlinien af skærmen er i øjenhøjde for din placering, der er mest hyppige. Ser op eller ned på en TV kunne forårsage belastning på din hals. Kontroller dine mærker er niveau.

• Drill tunge gauge skruer i blyant mærker. Tunge gauge skruer skal anvendes til at hjælpe modstå vægten af fladskærms-TV og wall mount.

• Hænge vægbeslag på skruerne. Tage denne tid til at dobbelttjekke at mount er niveau og ikke på en vinkel.

• Fastgør alle ledninger fra medieenheder på bagsiden af dit fladskærms-TV. De fleste ledninger kunne ikke sættes i en gang de fladskærms TV er hængt fra væggen. Der er normalt en lille mængde plads mellem bagsiden af fladskærms-tv'et og væggen når det hænger.

• Løft fladskærms-TV og hænge det på vægbeslaget. Har nogen hjælpe dig, hvis tv'et er store eller tunge. Du bør nu kunne tænde dit fladskærms-TV og begynde ser som normalt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com