Sådan ændres en bremse lampe i en 2012 Subaru Impreza

October 26

I 1993 indført Subaru Impreza sedan til amerikanske købere i håb om at få fodfæste på det amerikanske marked, som det manglede. Gennem årene styret af Impreza til sidst Subaru til succes, især når Impreza WRX bejlede ydeevne entusiaster med sin 227-hestekræfter motor i 2002. I 2012, Impreza kommer i to karrosseriformer: Fire-dørs og fem-dørs. Udskiftning bremse lys pære i enten teksttypografi er en forholdsvis simpel proces.

Instruktioner

Fire-dørs Impreza

• Åbne bagagerummet og lirke de to klip fra stammen tæpperne direkte bag den baglygte forsamling, med en flad-head skruetrækker. Trække på stammen tæpperne fra baglygte forsamlingen til at udsætte pære stikdåser.

• Twist bremse lys pære stikket mod uret for at låse den op og trække det fra samlingen baglygte. Trække bremse lys pære fra sin sokkel med en lille wiggling bevægelse.

• Hold et nyt nr. 7443 bremse lys pære med en ren, fnugfri klud-olier fra dine fingre kan forårsage for tidlig pære svigt – og tryk pæren ind i stikket. Indsætte pære og sokkel i samlingen baglygte og drej stikket med uret for at låse det på plads.

• Trække på stammen tæpperne tilbage i sin oprindelige holdning og tryk på fastholdelsesfaktorer klippene i deres huller til at sikre løber. Tæt på stammen.

Fem-dørs Impreza

• Åbn den bageste hatch og fjerne de to skruer sikring baglygte forsamling til bagklap jamb, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Flytte baglygte forsamlingen udad frigøre baglygte forsamling guide pins og fangst, og trække den baglygte forsamling fra bagsiden af Impreza lige nok til at få adgang til baglygte forsamling sockets.

• Twist bremse lys pære stikket mod uret for at låse den op og trække fatning og pære fra baglygte forsamling. Trække bremse lys pære fra stikkontakten med en lille wiggling bevægelse.

• Hold et nyt nr. 7443 bremse lys pære med en ren, fnugfri klud og tryk pæren ind i stikket. Indsætte pære og sokkel i samlingen baglygte og drej stikket med uret for at låse det på plads.

• Juster guide pins og fange på bagsiden af samlingen baglygte med guide huller og klip, og skub baglygte mod midten af køretøjet til at indsætte guide stifter i hullerne og fangst på hovedet af guide klip. Spænd de to skruer, indtil de er lun og lukke den bageste hatch.

Tips & advarsler

  • Rør ikke pæren med dine bare hænder, som olier fra dine hænder kan forårsage pære til at fejle tidligt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com