TNPP protokol

April 4

TNPP protokol

Telocator Network personsøgning Protocol er en point-to-point-digital kommunikationsprotokol, der kræver kommunikation mellem personsøgning terminaler, satellitsystemer og senderen tårne. I 2010 er to typer af TNPP brugt til at sende personsøgning oplysninger.

Fælles højdevarslingssystem protokol

Alle grundlæggende oplysninger til at sende oplysninger til en pager er indeholdt i en almindelig alarmering protokol sideformat. Som en af de to TNPP formater udbredt, CAP format kræver ikke oversættelse af en personsøgning terminal og er resultatet af direkte oversætte en personsøger personnummer.

Identifikation protokol

Den anden TNPP udbredt er identifikation sideformat. I modsætning til fælles landbrugspolitik format kræver formatet ID oversættelse af en personsøgning terminal.

Reuters

En af de største fordele ved at bruge TNPP er evnen til at indsætte oplysninger direkte i TNPP-netværket og sende det direkte til den relevante personsøgning terminal. Reuters udnytter TNPP teknologi med sin lommeur informationssystem, som er programmeret med CAP side formatkoder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com