Definitionen af nøgleringe

November 6

Definitionen af nøgleringe

Gammeldags metal nøgler hjælper med at holde bygninger og biler sikre, men på et tidspunkt, næsten alle har haft til at balancere dagligvarer på deres arm mens fumle med et sæt nøgler. Fuld nøgleringe føler også omfangsrige i din lomme eller taske. Nøgleringe kan løse disse problemer.

Definition

En key fob er en elektronisk version af en nøgle. Nedskæringer og ribber af gammeldags metal nøgler tillade dem at passe ind i specifikke låse. Fobs bruger derimod elektroniske koder, der svarer til programmering på specifikke låse.

Funktion

Mange mennesker låse deres bil døre fra flere fødder væk ved hjælp af en nøglen fob er knyttet til deres nøglering. Denne form for nøglering - også kaldet en ekstern nøgle--bruger Radiofrekvensbaseret identifikation (RFID). I fob indeholder en silikone-chip med en indbygget antenne. Når brugere trykker på en knap, sender antennen kode via radiosignal. Låsen indeholder en læser, der modtager signalet, bestemmer gyldigheden af koden og låser døren. Brugere kan zappe koden til låsen fra et gennemsnit på 50 fødder væk.

For at få adgang til mange lejlighedskomplekser eller Universitet faciliteter kan du har brug for en "nærhed" key fob. Nærhed nøgleringe også bruge RFID, men de skal komme inden for tæt rækkevidde til passende reader enhed, generelt monteret på eller i nærheden af døren.

Størrelse

En remote nøgle fob til bilen passer på din nøglering eller kan endda komme fastgjort til din tændingsnøglen. En nærhed fob for en bygning dør svarer normalt dimensionerne af en typisk nøgle.

Sikkerhedsmæssige fordele

Ifølge artiklen "udskiftning automobil nøgler er ikke længere hurtig eller billig '" i maj 20, 2007-udgaven af "The Boston Globe" tyve kan ikke vælge elektroniske låse, og mange biler kan ikke starte med nøglering uden for rækkevidde. Bygning sikkerhed lederne kan også hurtigt deaktivere nøgleringe uden at konfiskere fysiske nøgler. Og en artikel med overskriften "ECU Residence haller modtage opdateringer" i juli 31, 2009-udgaven af The University of East Carolina's "Stykker af otte" avis, bemærkes, at de nye elektroniske låse på sine renoverede sovesale gjort det muligt at deaktivere nøgler eller hurtigt låser faciliteter.

Overvejelser

Bil nøgleringe kan koste mellem $80-$350 til at erstatte, hvis du mister dem. For lejligheder eller andre bygningen faciliteter forhindrer en backup-generator den elektronisk nøglesystem låsning ud beboere i løbet af et strømsvigt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com