2002 Jeep Wrangler SE specifikationer

March 5

2002 Jeep Wrangler SE specifikationer

Bygget som en all-terrain rekognoscering køretøjet, er den ikoniske Jeep kommet langt siden. Wrangler-SE med robuste affjedring og god frihøjde, er en god entry-level Jeep. 2002 Se-selskabet er mere gaden kyndige, roligere og tilbyder en jævnere ride at tidligere generationer. Ligesom de fleste Jeeps, henter en god videresalg værdi og på grund af sin popularitet, har en garanteret levering af dele og reparere butikker.

Motor og Transmission

2002 SE, basismodellen Wrangler er drevet af en 2,5 liter, in-line fire-cylindret motor, der sætter ud af 120 hestekræfter og 140 fod-pund af drejningsmoment. Det har højst bugsering kapacitet på 2.000 lb. og en maksimal nyttelast på 800 lb. kilometertal er normeret til 16 miles til gallon i byen og 19 på motorveje. Dens 19-gallon tank vil tage dig cirka 330 miles. Standard med Se-selskabet er en fem-hastighed manuel, overgear transmission; en automatiske tre-trins er valgfri.

Suspension og sikkerhed

Alle SEs leveres som standard med fire-hjulstræk. Wrangler SE er udstyret med forreste og bageste coil-suspension, i modsætning til ældre modeller, såsom CJs, der brugte blade suspension. Forskellen resulterer i bedre ydeevne, mindre friktion og evnen til at finjustere bredbånd til dine behov. Med en frihøjde på 8,2 inches, en tilgang vinkel på 42 grader og en afgang vinkel på 32 grader, kan se-selskabet gøre sin vej over temmelig forrevne terræn. Også standard på SEs er forreste og bageste anti-roll barer og chauffør og passager sideairbags.

Interiør og plads

SE leveres som standard med to forreste bucket sæder, og en bageste bænk er valgfri. Front headroom er 42 inches og benplads er 41 inches, og bag det er 41 og 35, henholdsvis. Den maksimale lasteevne er 55 kubikfod. SE-selskabets interiøret er spartansk og vinyl sæder, en grundlæggende dash, cup indehaveren og døren lommer. Dette gør dog for nem rengøring. Klud sæder er en mulighed, som er en AM / FM kassette eller CD-system, aircondition, fartpilot og tilt-rat.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com