Hvordan kan jeg downloade ringetoner til min mobiltelefon ved hjælp af en USB ledning?

November 22

Ringetoner er tilgængelige i en række musik og musikgenrer fra rap og land til showtunes og favorit TV show temaer. Når du hente og angive en ringetone på din mobiltelefon, afholdes det standard ringer for at advare dig om et opkald. Individuelle ringetoner kan tildeles til forskellige opkaldere, så at du ved, hvem der ringer ved deres unikke ring. Som standard mobiltelefoner kommer med en række generiske ringetoner, men ved hjælp af et USB-kabel, kan du nemt uploade mere spændende ringetoner i løbet af få minutter.

Instruktioner

• Vælg "USB"-tilstand på din mobiltelefon. Denne proces varierer med forskellige telefonmodeller og udbydere, men generelt kan konfigureres fra skærmbilledet "Indstillinger" på telefonen. (Se din mobiltelefon dokumentationen til hvis du er usikker på hvordan at vælge "USB"-tilstand.)

• Forbinde din mobiltelefon til en computer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Din computer vil automatisk opdager den celle foretage en opringning.

• Start Windows Stifinder ved at klikke på menuen "Start" i Windows. Vælg "Min Computer". Du bør se din celle foretage en opringning er opført som en transportabel skrap disk. Hvis du bruger en Mac, vil du se din mobiltelefon på skrivebordet.

• Dobbeltklik på harddisken mobiltelefoner til at lancere det. Find musikmappen og dobbeltklik på den. Find dine ringetoner fra den mappe eller det sted du har dem på computeren, og træk dem til musikmappen på din mobiltelefon. Hvis din mobiltelefon ikke har en musikmappe, se dokumentationen til den relevante mappe til download ringetoner til til.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har ringetoner, gå til en gratis ringetone download website som mytinyphone.com eller myxer.com. Find en foretrukken ringetone til at uploade til din mobiltelefon. Downloade dem til din computer og derefter trække dem fra det sted du gemte dem til musikmappen.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com