Hvad er filtypen for Excel-skabeloner?

March 29

Hvad er filtypen for Excel-skabeloner?

En Microsoft Excel-skabelonfil har et andet filtypenavn end et Excel regneark fil. Det er vigtigt at bruge den korrekte udvidelse, sà ¥ filen er kompatibel med Excel og for den fil til at udføre de korrekte funktion.

Hvad er et filtypenavn

Et filtypenavn er det suffiks, der er efter perioden i en computer filnavn. Filtypen angiver, hvordan filen er kodet. For eksempel i filnavnet Microsoft.xls er "xls" fil forlængelsen.

Betydning

Visse computerprogrammer kun arbejde med filer med kompatible filtypenavne. En fil skal gemmes i det korrekte format og med den korrekte udvidelse til det at arbejde med et program.

Excel skabelon fil forlængelse

Filtypenavnet for en Excel-skabelon er "xlt." Denne udvidelse fortæller Excel, at filen er en skabelon og ikke en anden form for dokument.

XLT vs XLS udvidelser

Både xlt og xls er filtypenavne for Excel-filer. Som tidligere bemærket, xlt er filtypenavnet for en Excel-skabelon. Xls er filtypenavnet for et Excel-regneark.

Betydning

Et filtypenavn til en Excel-fil skelner mere end bare filen ved navn. En fil, der gemmes med en bestemt udvidelse har attributter, der aktiverer fil til at udføre de ønskede processer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com