Connect: direkte kodning Tricks

December 2

Connect: direkte kodning Tricks

Connect: direkte simplificerer processen med at udveksle filer mellem mainframe computere og andre computere tilsluttet netværket. Softwaren er brugt i en række industrier, som feltet finansielle tjenesteydelser. I denne branche og andre er integriteten af de data, der overføres mellem edb-systemer afgørende. Kodning tricks brugt i Connect: direkte kan forenkle processen med at skabe filoverførsler.

Meddelelser

Connect: direkte tillader dig at hente meddelelser, der sendes via operatørens konsol, hvis du bruger den korrekte kodning teknik. Snarere end tage den lange vej til hentning af dine beskeder, kan du blot bruge den "! M"kommando for dette formål. Hvis kommandoen ikke virker som det skal, sikre, at du faktisk er tilsluttet mainframe. Ellers, du kan have til at omgå den "! M"kommando og brug funktionen"CICS DITTO", der tillader dig at gennemse de tilgængelige data og finde din besked på den måde.

Tilladelser

Overførsel af filer eller forsøger at læse dem fra mainframe kræver, at du har de korrekte tilladelser til at gøre dette. Sikre du har taget sig af dine tilladelser--så du har ingen problemer i at arbejde fra slutningen af en perifer computer eller anden ende, udnytte mainframe. Da koden er krypteret, skal sikker + være installeret i begge ender for nogen af din kodning for at arbejde. Sikker + er en mulighed, der tilbydes med Connect: Direct, der giver mulighed for sikker overførsel af filer og oplysninger, såsom adgangskoder, på tværs af netværket.

Enkelhed

Enkelhed er en nødvendighed, når der beskæftiger sig med komplicerede koder, som dem der findes i Connect: direkte. En måde at holde holde kryptering og informationsoverførsel enkle er at kode dine log-in krav, således at brugerne ikke behøver at bruge store bogstaver eller specialtegn, hver gang de logger på. I stedet, brugere kan oprette forbindelse til mainframe eller en computer tilsluttet mainframen ved hjælp af små bogstaver og ingen specielle symboler. Dette kan forekomme som følge af kodning teknikker. For en kun små bogstaver-log-in, skal du blot bruge "Nej" i stedet for "Ja" i den oprindelige log-in koden: "INITPARM. MCS. PÅLOGGE, kode sag = ingen. "

Tegnstrenge

Connect: direkte kan forenkles ved hjælp af kodning teknikker, når du opretter sub mapper mellem to typer af operativsystemer. I Windows-baserede operativsystemer oprettes mapper og undermapper ved hjælp af omvendte skråstreger. I andre operativsystemer, såsom OS/390, skal fire backslashes oprette svarende til en omvendt skråstreg i Windows. Tilslut: direkte tillader dig at bruge pipe-tegnet "|" til at linke flere tegnstrenge i en enkelt streng i ikke-windows operativsystemer, ved hjælp af den hexadecimale værdi "x4F" til "|"og xE0 for"."


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com