Hvordan at rengøre plast bil møbellister

March 23

Hvordan at rengøre plast bil møbellister

Plast møbellister synes at være nogle af de nemmeste ting at rengøre når detaljering ydersiden og indersiden af din bil, men de er ikke. Varierende typer af plast kan gøre jobbet af rengøring de billigste dele af bilen den mest frustrerende. Her er et par tips til at gøre rengøring plast møbellister lidt lettere og hjælpe dig med at opnå bedre resultater.

Instruktioner

• Vask hver plastik stykke med vand først. Brug en varm, fugtig klud, tør ned hvert stykke af udvendige og indvendige plast før du bruger nogen særlig renere eller protectant på dem. Udvendige lister og mange af de plastforede indvendige områder får meget beskidte, så vasker dem på forhånd tillader ethvert produkt bruges senere til at være meget mere effektiv. Også, overdreven renere kan bringe en masse slid og ælde på udseende og farven på mange plastoverflader. De indvendige lister, der er ikke omfattet af tung trafik og uden for lister, der ikke kan se meget solskin bør få mindre kemiske protectant.

• Grænse-off kantning mellem det malede område og møbellister når voksning bilen. Aldrig tillade voks til at komme på de udvendige Gulvlister. Voks kan gøre god molding ser kedelig næsten øjeblikkeligt og gammel voks kan ødelægge dets udseende helt. Hvis voks komme på lister, Sørg for at tørre det af lige med det samme og derefter vaske det rent med en varm klud.

• Bruge en specialitet protectant som Armor All for at lægge sidste hånd på ren lister. Altid spray protectant på en klud før du anvender det til de udvendige Gulvlister i stedet for at sprøjte direkte på plast. Dette giver mulighed for en mere ensartet anvendelse og holder vildfarne sprøjtemidler i at komme på din maling.

• Undgå at bruge protectant på klar plast forsiderne af din streg og instrument panel, når retouchering af interiøret. Disse produkter kan forårsage en tåget oprustning på skærme, der er svært at vende. Bruge sæbevand i stedet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com