Hvordan man Wire Surround Sound systemer

February 22

Surround sound systems kan bringe et helt nyt niveau af nydelse at se film. Men for at få mest muligt ud af dit system, det er vigtigt, at talerne være forbundet korrekt til surround sound-system. Følge nogle enkle retningslinjer, og brug en lidt sund fornuft, og dit system vil lyde sit bedste.

Instruktioner

Placer dine højttalere i de relevante steder. Mens figuren på dit værelse vil have en vis virkning på nøjagtige placering af højttalerne, placere højttalerne som vist i diagrammet, og få hver højttaler som tæt på øret niveau som muligt, med undtagelse af den drevne subwoofer.

• Identificere højttaler og subwoofer-udgange på surround sound-system. Højttaleren udgange vil være mærket "højttalere", med specifikke betegnelser for de forskellige udgange: "front," "center", og "surround." I tilfælde af "foran" og "surround", Bemærk der er til venstre og der er de rigtige højttalere. Subwoofer-output vil blive mærket "sub-woofer" eller "LFE", og er en enkelt kvindelig RCA stik.

Layout din højttalerkabel og skæres til længde for hver højttaler. Sørg for at tage hensyn til hvordan du vil dirigeres højttalerkabel. Strip isolering ud af hver ende af højttalerkablet ledninger, således at 3/8 til 1/2 tommer af nøgne wire er synlige.

• Tilslut højttalerne til surround sound-system, en ad gangen. Henvise til diagrammet, hvis nødvendigt og husk at R og L er hvordan talerne lyd til lytteren. En "R" højttaler er på din højre side, som du ser en film eller lytter til musik.

• Tilslut din subwoofer til surround sound-system med en subwoofer kabel. Dette er et enkelt kabel med et RCA-stik i hver ende. Test dit system for at være sikker på, at du hører alle talerne. De fleste surround sound systemer vil have test toner, som du kan bruge til denne test.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com