Retninger for at installere en omdrejningstæller

May 16

Retninger for at installere en omdrejningstæller

En omdrejningstæller er en motor rev counter typisk omdanne elektrisk strøm fra tændspolen til en målelig gauge viser omdrejninger i minuttet af motoren. Installere en omdrejningstæller hjælper en driver forstå vifte af motorens omdrejninger inden for en ændring i gear. Disse oplysninger hjælper til at producere optimale gearskift i en manuel transmission, eller en forståelse af gear skifter i en automatisk transmission. De fleste eftersalgsservice omdrejningstæller producenter giver en generisk model at installere i fire-, seks - og otte-cylindret køretøjer.

Instruktioner

• Henvise til producentens anvisninger til at bestemme, om du skal angive omdrejningstæller i forhold til din motorens cylinder nummer. Juster indstillingen på bagsiden på omdrejningstæller ifølge din modeltype.

• Find en position for omdrejningstæller i køretøjer til at give en uhindret udsigt over skiven for driveren. Sikre holdning ikke tilsløre en drivende udsyn til vejen eller forstyrre manøvredygtighed af rattet. Typisk, fastgør omdrejningstæller til ratstammen med et spændebånd.

• Afbryde negative batterikabel, før du begynder at ledninger omdrejningstæller. Bruge en boremaskine til at gøre en 3/8-inch hul gennem køretøjets firewall i engine bay. Passe en gummi grommet med et center hul i boret hul til at beskytte omdrejningstæller ledningerne fra rå metal kant.

• Tråd grøn tænding spole ledning og sort neutral wiren gennem ringen og ind i motorrummet. Tilslut den neutrale ledning til jorden via umalet metal, som chassiset eller Motor ophæng. Tilslut tænding spole ledning til den negative terminal på tændspolen.

• Tilslut den røde tænding skifte ledning til switch tændkablet i sikringsboksen. Slut den hvide omdrejningstæller belysning ledning til dash belysning kabel i sikringsboksen. Tilslut bilens negative batterikabel til at genindsætte det elektriske kredsløb.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com