Hvordan man laver brændsel fra brugt Motor Oil

December 21

Hvordan man laver brændsel fra brugt Motor Oil

Brugt motorolie har været et emne for debat i mange år. En masse mennesker føler, at det er en ren affaldsprodukt, og har altid hævdet over den bedste måde at disponere over materialet. Da det viser sig, gør anvendte motorolie en fremragende brændstof til både opvarmning og diesel motorer. Snarere end at forsøge at finde en metode til at bortskaffe motorolie, hjælper mange mennesker miljøet ved at genbruge denne kulbrinte som et alternativt brændstof. Hvis du er interesseret i at hjælpe miljøet samtidig reducere dine brændstofudgifter, Følg trinnene i denne guide til at lære at lave brændstof ud af din gamle brugt motorolie.

Instruktioner

• Få to HDPE containere. HDPE står for høj tæthed polyethylen. Denne yderst holdbart plast bruges til alt fra sport flasker til skibscontainere. Prøv at finde to af de små blå HDPE tønder. Ved hjælp af 10 gallon tønder er okay, men du bør forsøge at finde 15 til 20 gallon Tønder hvis det er muligt. Det er også nyttigt, hvis du kan finde Tønder, der har markeringer på siden til at identificere, hvor mange gallons af væsken er i tønden.

• Tilslut din PVC fittings til tønde. Først forbinde en PVC-stik til pour hul i tønden låget. Stikket skal være dimensioneret til at passe stramt ind i hullet. Tilslut et stykke PVC rør til det stik, der er lidt større. Røret skal være den samme diameter på 10-micron filteret, og bør være et minimum af 12 inches lang, så det kan også fungere som en tragt.

• Brug 10-micron filteret til en indledende filtrering af den anvendte motor olie. Når PVC-Kredsløbet er blevet installeret, placere din 10-micron filteret ind i røret og skubbe det til bunden. Langsomt Hæld olien i PVC-rør. Hæld meget langsomt og vær forsigtig ikke over hæld, fordi det vil tage tid for olien at løbe gennem filteret ind i tønden. Du kan også ønske at holde en stor tragt i toppen af PVC-rør til støtte i din hælde. Fortsætte med at hælde, indtil alle dine brugte motor olie er blevet filtreret og er i tønden.

• Gentag trin 2 og 3 på en anden HDPE tønde, kun ved hjælp af en 5-mikron filter. 10-micron filteret, der blev brugt i første omgang vil fjerne den større snavs, men så en anden filtrering med en 5-micron filteret vil fjerne enhver fint sediment fra de anvendte motorolie. Gentag den samme proces ved hjælp af forbindelse til PVC, PVC-rør og en stor tragtformet, kun denne gang bruger filteret højere kvalitet. Langsomt Hæld olien fra den første tønde til den anden, filtrere det en anden gang.

• Omhyggeligt måle hvor meget filtrerede motorolie er til stede i din HDPE tønde. Dette vil være lettere at gøre, hvis din tønde har markeringer på siden at bemærke hvor mange gallons af olie i det. Har din tønde ikke markeringer, skal du bruge et målebånd til at måle hvor mange inches dyb olien er. Måle over olien og markere en linje til at repræsentere en fyld linje for fordobling af mængden af væske i tønden.

• Tilføje standard dieselolie til den gamle motor olie. Standard blandingen er at tilføje en lige stor del af dieselolie til mængden af brugt motorolie, giver dig et 50/50 forhold. Nogle mennesker kan lide at tilføje lidt mere brændstof end mængden af olie, hvilket giver dem en 60: 40 blanding. Blandingen omrøres for 20 til 30 minutter eller indtil alt indhold er godt blandet. Hvis du har adgang til en handelsklasse mixer kan du automatisere processen og rør ingredienserne i en længere periode. Når blandet, er din brugt motorolie klar til at blive brugt som brændstof, enten i din bil eller til at opvarme dit hjem.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge dette brændstof i din diesel motor bil, anbefales det, at du installerer en anden, mindre tank til standard dieselolie. Tilslut begge tanke til motoren ved hjælp af en 3 port ventil. Dette vil tillade dig at bruge standard diesel, indtil din motor har varmet olie til mindst 160 grader, så du kan skifte over til den anvendte motor olie blanding.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com