Hvordan du indstiller hjem skærmens baggrund på iPhone 3G

September 14

Hvordan du indstiller hjem skærmens baggrund på iPhone 3G

Når du modtager din iPhone 3G, vil du bemærke, at startskærmen baggrunden er indstillet til et standardbillede. Apple programmer dette billede i hver telefon, der forlader fabrikken, så det er forståeligt, neutral. Liget af tapetet er en grå gradient, der lysner som den nærmer sig toppen af telefonen finder du det krydret med dug dråber. Hvis dette tapet ikke passer til din smag, eller du ikke værdsætter billedsprog i vandet på din dyre elektroniske enhed, kan du ændre det til noget andet.

Instruktioner

• Tryk på "Indstillinger" fra din iPhone startskærmen. Tryk på "Tapet" og tryk på billedet af startskærmen. Du kan også trykke på lås skærm for at angive den samme tapet for både hvis du har lyst. Indstilling startskærmen tapet vil ændre baggrunden på de vigtigste skrivebordet på din enhed. Dette er den side, du vender tilbage til, når du skal vælge en ap eller ændre indstillinger. Låseskærmen er, hvad der vises, når enheden er låst.

• Tryk på "Tapet." En liste over forudindstillede wallpapers på din enhed vises på skærmen. Rul gennem listen ved at røre din finger på skærmen og skubbe den op og ned for at rulle. Tryk på den baggrund, du ønsker at bruge og tryk på "Set". Hvis du vil hellere tilføje en brugerdefineret afbildning fra fotoalbummet på din telefon, har du denne mulighed.

• Tryk på "Album" for at vælge et foto fra de billeder du har taget med telefonen. Tryk på et billede for at markere den. Hvis et billede ikke korrekt kan du tilpasse det til at passe. Tryk på tommel- og pegefinger på skærmbilledet tæt sammen. Trække fingrene fra hinanden for at strække billedet. Trække fingrene tilbage sammen for at formindske billedet. Røre din finger på skærmen, og skub det i enhver retning at flytte billedet i rammen. Når billedet er størrelsen og i den ønskede position, skal du trykke på "Sæt" til at indstille den som din tapet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com