DIY: Forrude erstatning

August 25

En revnede eller knækkede forruden skal udskiftes øjeblikkeligt. Der er to grundlæggende måder din forrude glas kunne fastgøres til bilen. Det kunne være forseglet på rammen under en ydre trim, eller det kan holdes på plads med en gummipakning. Det er altid en god ide at tjekke med en mekaniker eller anden ekspert til at se hvordan din bil forruden er installeret og hvilken metode er nødvendig for at erstatte den.

Forberedelse

Alle objekter, der er knyttet til eller i nærheden af vinduet skal fjernes på forhånd. Dette omfatter primært vinduesviskere og rearview spejl. Spejlet er normalt skrues på glas indefra, der kræver en hex eller allen skruenøgle til at afbryde den. Vinduesviskere kræver normalt en standard flathead skruenøgle for fjernelse; Du skal muligvis også rock vinduesviskere frem og tilbage for at afbryde dem. Du vil naturligvis geninstallere disse efter den nye glas er på plads.

Glas med fugemasse

For at fjerne den ydre trim omkring glas, behøver du en speciel værktøj designet til denne opgave, at de fleste auto levering butikker skal have. Indsæt gaflet slutningen af værktøjet under trim og forsigtigt frigøre klip nedenunder, så de kan bruges igen. Når trim er fjernet, skåret væk seglet anbringelse glas til rammen. En anden speciel værktøj er designet til dette, som kræver du at indsætte sine blade nedenunder glasset og langsomt skåret væk på fugemasse, og sørg for du ikke bryde glas. Der er to måder du kan fjerne glasset fra forruden ramme: trække det ud fra ydersiden med en stor sugekop, eller skubbe det fra inde med din fod og en stor stok--ikke sparke glasset. Har en anden person til rådighed til at fange glasset. Skrabe væk den resterende fugemasse med en mejsel og sand væk rust langs rammen. Vedhæfte den ydre trim til den nye glas først ved hjælp af klippene. Anvende ny fugemasse til forruden ramme, anvende det i en V - eller trekant-formet mønster. Sænk forsigtigt glasset på rammen, og sørg for det er korrekt centreret i rammen. Fugemassen skal tage en hel dag til at hærde; tape ned glas med stærke afdækningstape mens du venter på det til at hærde.

Glas med en pakning

Inspicere den pakning tilstand; Hvis det ikke tørre og/eller hærdet, kunne du bruge det igen. Ellers, skære det væk med et tæppe kniv eller lignende blade. Styrte bladet i gummipakning, og sørg for du ikke rammer glasset, og skær forsigtigt langs omkredsen af glasset. Du kan nu fjerne glasset ved at skubbe det ud fra inde i bilen med din fod og en stor stok; har nogen fange glas fra uden for. Efter rengøring væk enhver rust og snavs fra rammen, anvende fugemasse til den indvendige kant af pakning og vedhæfte pakning på nye glas. Hvis du bruger en ny pakning, lad det sidde i solen i op til en time at blødgøre; Hvis vejret udenfor er koldt, lad det sidde inde i et varmt rum og bare sørg for det er bøjelig. Anvende vaseline til den pakning yderkant og køre en nylonreb omkring kanten, hvilket gør rebet enderne til at mødes i bunden. Har din assistent sænke glas på frame og tryk på pakningen, mens du grab tovbefæstigelse fra inde i bilen og trække på dem, trække i pakningen indre læbe inde i bilen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com