Grunde til at bruge Tags i WordPress

October 3

WordPress tags er ligesom indeksindgange i en bog. De hjælper læsere finde konkret overalt i en blog. Brug af tags er valgfri. Du kan udgive dine blog-indtastninger uden dem. Men det er en meget god ide at tilføje relevante tags til hver post. Tags sat til god brug kan gøre dit websted mere tilgængelige for besøgende og søgemaskiner både.

Beskrivelse

WordPress tags er mini-kategorier eller nøgleord, som du kan tildele til blog-indlæg. Mens kategorier er nyttige for sortering indlæg i forskellige emner, er tags, hvad gør det muligt at klassificere hver post på en mere specifik måde. Antag, at du ejer en blog om tegning. Du kan oprette kategorier, såsom figur tegning, stilleben og portræt tegning. Men for at beskrive, hvad hver post indeholder, kan du tilføje tags som "perspektiv", "anatomi," "hoved,"på tværs af rugeæg"eller"perspektivisk."

Søg

Tags gør det hurtigt og nemt for besøgende at finde specifikke oplysninger på en blog. Når nogen klikker på et tag, viser WordPress en liste over alle indlæg, der er tildelt mærke. Hvis en læser gennemser en Internet blog, vil klikke på tag "facebook" returnere alle indlæg, der er mærket med dette nøgleord, uanset om de er om Facebook applikationer, Facebook layout eller nyheder om social networking site. Ikke kun hjælper dette en besøgende finde relevante stillinger, det tilskynder også til ham til at blive længere på din blog.

SEO

Udover at give dine besøgende en mere givende oplevelse, hjælpe tags også med at optimere din blog til søgemaskiner. Til en søgemaskine er WordPress tags som søgeord. De fortæller søgemaskinen, hvad dit websted handler om, hvilke stillinger er relateret til hinanden og hvor kan man finde oplysninger.

Reklame

Tags er særligt værdifuldt i den gratis version af WordPress, som er WordPress.com. Når du tildeler et tag eller en kategori til en WordPress.com indlæg, kan denne post medtages i den globale Tag programoversigter. For at forhindre tag misbrug, er du begrænset til kun fem til 10 tags eller kategorier (eller en kombination af to) at kvalificere sig til offentlige fortegnelser. Hvis din post er valgt, kan det føre mere trafik til din blog fra andre WordPress brugere.

Tips

For at effektivisere din tagging, Vælg kun de mest relevante søgeord for hver blogpost. Se ud over posten og vælge udtryk, som du tror læserne er tilbøjelige til at søge efter. Læg ikke for mange tags til hver post. Bruge enkelt eller to eller tre ord sætninger. For bedre mærke synlighed, omfatte en "Tags" widget til indholdsoversigten på din blog.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com