Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en Digital kabelboks til at optage fra TV

July 29

Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en Digital kabelboks til at optage fra TV

Ligesom dvd'er har stort set erstattet VHS-bånd, nu, dvd'er er blevet mere overkommelig, erstatter DVD optagere langsomt videobåndoptagere. tilslutte en DVD-optageren til dit kabelboks så at du kan optage programmer fra dit tv-apparat, ligesom du ville gøre med en VCR, er ikke mere kompliceret end opsætning af din VCR var. Her er grundlæggende.

Instruktioner

Tilslutte DVD-optageren

• Kontroller, at din digitale kabelboks er hooked ordentligt. Derefter slukke alle enheder før du foretager din yderligere forbindelser.

• FOR MULIGHED FOR A

Tilslut din første sæt RCA audio & video kabler til RCA udgang stikkene på din kabelboks. Matche farven på plug til farven på stikket. Tilslut anden enden af disse kabler til RCA-indgangsstikkene på din DVD-optager.

MULIGHED B

Tilslut S-Video-kabel til S-Video output på bagsiden af en kabelboks. Tilslut anden enden af dette kabel til S-Video-indgangen på din DVD-optager. Sæt 1 sæt din RCA audiokabler til RCA udgang stikkene på din kabelboks. Matche farven på plug til farven på stikket. Tilslut anden enden af disse kabler til RCA-indgangsstikkene på din DVD-optager.

• Tilslut dit andet sæt RCA audiokabler og din video RCA-kabel til RCA udgang stikkene i DVD-optageren. Matche farven på plug til farven på stikket. Tilslut anden enden af disse kabler i RCA inddata stikkene på dit tv.

• Tænd TV'et og gør et af følgende afhængig retningslinjerne bruger af dit TV:

Bruge Input-knappen på fjernbetjeningen til dit TV, eller TV-enheden selv, til at rulle gennem og indstille TV-billedet til den tilsvarende videoindgangskanal for RCA-indgangsstikket bruges til slut RCA-kabler til dit TV.

ELLER

Slå dit tv til den udpegede kanal tildelt video indgangs-jackstik bruges til slut RCA-kabler til dit TV.

• Tænd din DVD-optager.

FOR INDSTILLING A:

Bruge Input-knappen på fjernbetjeningen DVD-optager, eller finde den passende menupunkt på din DVD-optager enhed, indstille din DVD-optageren til de tilsvarende videoindgangskanal for RCA plug-ins du gjorde til sin enhed.

FOR VALGMULIGHED B:

Tænd din DVD-optager. Bruge Input-knappen på fjernbetjeningen DVD-optager, eller finde den passende menupunkt på din DVD-optager enhed, at indstille optageren til de tilsvarende videoindgangskanal for din S-Video plug-in.

Tips & advarsler

  • Hvis dine tilslutninger er foretaget korrekt, skal du se din kabel billede, når alle enheder er tændt. Test-optage et program for at sikre input-kanal på dit TV er indstillet korrekt. Hvis alle dine enheder tændes og du kan se et kabel billede, mens du optager, men ikke under afspilning, kan du har angivet de forkerte indgangskanal til dit TV.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com