Behøver jeg at udskifte min Motor Mounts?

May 6

Behøver jeg at udskifte min Motor Mounts?

Motor mounts skal udskiftes, når gummi bøsning bliver tørret, hård eller begynder at forringes efter støtter vægten og vibrationer motor producerer over tid. En bilmotor er suspenderet i motorrummet og understøttes ved at forbinde beslag fastgøres til bilens ramme. Mellem parenteserne og rammen er store gummibøsninger bruges til at dæmpe de enorme vibrationer fra motoren og at beskytte bilens stel fra at blive ødelagt af motorens drejningsmoment på opstart og acceleration.

Fejlfinding

Når de motor mounts begynder at forringes, idle motoren ru. Start af motoren vil være mærkbart mere påtrængende for bilens fører og passagerer. Når motoren starter og krumtapakslen viser én måde, ønsker de indledende momentum at gøre motoren gå anden vej. De motor mounts absorbere denne tendens og gøre tænding sekvens, glat og rolig. Hvornår bøsninger mislykkes denne proces er mere støjende og mere mærkbar.

Lokalisere motoren Mounts

De motor mounts er placeret forskelligt på de fleste modelbiler. Modeller af en bestemt producent (GM, Ford, Toyota, etc.) kan dele den samme type motor og vil have de motor mounts i de samme steder. Det bedste sted at lede er på hver "hjørne" af motoren. Dette kan være i front, på eller bag hvor hjulet godt stikker ind i motorrummet. Når fundet, bestemme adgang til mount lige ned med en topnøgle.

Erstatte Mounts

Der er ingen grund til at fjerne motoren til at erstatte de motor mounts. En motor hoist eller nogle andre overhead lift, vil hjælpe. Når den gamle mount fjernes vil motoren sænke på plads. Undgå dette ved enten holder motoren overhead eller afstivningsmateriel motor motor beslag på plads. Hvis den model bil eller lastbil har nok plads, vil en jack holder hævet til den korrekte højde forhindre motoren i sænkning.

Brug den passende stikket til at fjerne motor mount bolt. Træk den gamle bøsning fra mellem beslaget og rammen. Udskift med en ny bøsning og installere motor mount bolt.

En ting at huske, er dog den gamle bøsning er sandsynligvis knust og tilladt motor til lavere til et punkt, hvor en ny, højere bøsning ikke passer i den tilgængelige plads. Når du bruger en hoist, prop eller jack står til at holde motoren, forsøger at løfte motoren et par millimeter. Dette vil give masser af frihøjde til at udtrække den gamle bøsning og installere den nye.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com