Om brint bil-teknologien

October 25

Om brint bil-teknologien

Brint bil er en familie af alternative teknologier, automotive. Den mest kendte afdeling er brint brændselscelle, der viste en masse løfte i 1990 ' erne, men har siden været i vid udstrækning fortrængt af den hybride elbilen. Ved hjælp af brint som en erstatning for oliebaserede brændstoffer har rødder tilbage to århundreder. High-Speed raket biler har brugt brint som brændstof kilde i årtier; High-test hydrogenperoxid er en af de tidligste former af raketbrændstof.

Brint forbrændingsmotorer

Før 1990 ' erne, tale af brintdrevne biler normalt omtales brint forbrændingsmotor (HICEV). Det var faktisk en modernisering af en gammel idé, som den første forbrændingsmotor nogensinde er udviklet brugte brint brændstof. Teknologien fungerer ved at erstatte hydrogen for benzin eller diesel, og bortset fra et par ændringer for at imødekomme dette, HICEVs er det væsentlige konventionelle biler. De er så ligner deres normale modstykker, som kits eksisterer for at konvertere de fleste enhver bil til brint brændstof. Men når brint er brændt, det skaber nitrogenoxider som udstødning. Udledes i den åbne atmosfære, kan disse kombinere med organiske forbindelser til at blive en tæt, nasty smog.

Brintbrændselsceller

"Brint bil" forstås en brint brændselscelle køretøjer. Brændselsceller er magen til batterier; begge er elektrokemiske enheder. De kombinere stoffer og bruge reaktionen til at generere elektricitet, men brændselsceller adskiller sig fra batterier, reaktanter stoffer kommer i faktiske kontakt og forbruges i processen. I brintbrændselsceller kombineret brint med ilt, med platin som katalysator. Reaktionen skaber elektricitet og vand. Elektriciteten bruges derefter til at drive en el-motor til at give bilens maskinkraft.

Hydrogen Fuel Cell mangler

Brintbrændselsceller er forbundet med problemer, der har forhindret dem i at blive en økonomisk erstatning for råolie-fyret motorer. De er normalt alt for skrøbelig til brug på forbrugernes og erhvervskøretøjer. De fleste brændselscelle designs kræve, at den aktive vand i en dampformige tilstand, så de fungerer dårligt i frost vejr. Endelig, så længe platinum er brugt som den primære katalysator for brændselscelles reaktion, cellerne vil være meget dyrt.

Brint brændstof økonomi

Anden begrænsningen på brintbrændselsceller er brint selv. Brint er en meget almindelig element på jorden, bundet i en lang række stoffer, der er let tilgængelige. Der er også mange midler til at udtrække brint ud af hvad det er bundet op i, såsom vand. Men alle disse processer deler et træk: de alle kræver mere energi at gøre end at yielded brint kunne give til en bil. Uanset om det er benzin brændstoffer eller lige elektricitet, sender energien direkte til bilen og ikke til brint behandling er altid mere effektiv.

Raket biler

Den tredje og sidste måde brint der bruges til at køre bil er i en specialiseret verden af raket bil. Laves hydrogenperoxid, kaldet "high test," er en af de ældste former af raketbrændstof. Denne hydrogenperoxid er snesevis af gange mere koncentreret end den ting til rådighed på et apotek hylde. High-test peroxid sprøjtes ind på et sølvfad. Sølv fungerer som katalysator for den reaktion, forårsager ekstra iltatom i hydrogenperoxid opdele væk. Dette skaber vand (som i brændselscelle reaktion) og en enorm mængde af varme. Denne varme koger vandet ind i damp, hvilket resulterer i en kraftfuld jet af damp, der giver raket-motor stak.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com