Hvordan man opbygger Drupal hjemmeside blokke

September 5

I Drupal content management system er "blokke" samlinger af indhold, der kan tildeles til forskellige regioner af en side. Når en blok er defineret, er ændre, hvor det vises så simpelt som at droppe ned en menu og vælge en ny region. Som standard alle Drupal blokke vises på startsiden for dit Drupal site, men det er muligt at konfigurere en blok, så det vises på din startside og ingen andre steder.

Instruktioner

1 Log ind på din Drupal site som administrator og klikke på fanen "Struktur" menuen. Klik på linket "Blokke", så på det link der hedder "Tilføj blok."

2 Angiv en beskrivelse af indholdet i din blok i feltet "Blok beskrivelse" og en titel, der skal vises i toppen af blokken i feltet "Blok titel".

3 Indtast eller Indsæt indhold til din blok i vinduet "Blok krop". Dette kan omfatte tekst, HTML-kode eller klistret indlejre koder fra andre hjemmesider.

4 Rullemenuen i afsnittet "Region indstillinger" under navnet i designskabelonen du bruger og vælg regionen side hvor du gerne vil have din blok skal vises.

5 Klik på alternativknappen ud for "Kun the opført sider" under lynhurtig "Vis blok på bestemte sider." Skriv "< Forside >" i boksen nedenfor.

6 Klik på knappen "Gem blok". Din blok nu vises i regionen du tildelt på din startside, men vises ikke i denne region på en side i dit Drupal site.

Tips & advarsler

  • Installere modulet CKEditor vil give dig en WYSIWYG design interface til at skabe din blok indhold. Dette gør det meget nemmere at angive skrifttyper, integrere billeder og styre udseendet af din blok.
  • Kontrolelementerne i indstillingerne"synlighed" i vinduet blokke kan du styre ikke kun den side, hvor din blok vises, men også hvilke brugere kan se blokken og hvilken slags indhold det vil acceptere.
  • Mens Drupal vil forsøge at konfigurere dit indhold passer til dimensionerne af den region, hvor du tildeler din blok, kan nogle elementer bare være for store til at passe. For eksempel, kan indlejret indhold have en mindstestørrelse, som er bredere end regionen. Drupal afrunder i dette tilfælde simpelthen elementet, så det ikke alle vises. Du kan undgå uventede resultater ved at sikre indhold i din blok vil faktisk passe ind i den region, hvor du ønsker det skal gå.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com