Hvordan du ændrer magt vindue Motor i en 1998 Chevy Cavalier

August 23

Før erstatter en magt vindue motor på en 1998 Chevy Cavalier, check driften af alle windows for at sikre problemet er isoleret. Hvis problemet lader til at være isoleret, drej tændingskontakten og slukkes, og forsøger at betjene den pågældende rude. Lytte til motoren til at operere. Hvis motoren driver og vinduet ikke reagerer, er vindue regulator skyld i.

Instruktioner

• Fjern de to Phillips skruer i armlæn hånd fordybning. Fjerne fordybningen, derefter fjerne Phillips skruer under ferien. Indsæt den fælles skruetrækker mellem dørpladen og døren og lirke ud alle trim skruer på alle tre sider af dørpladen.

• Trække dørpladen fra dørkarmen nok til at frigøre de elektriske stik. Frigøre stikkene. Fjerne dørpladen og lægge det på hylden. Skræl fugt skjoldet tilbage nok til at få adgang til vinduet regulator.

• Indsæt den fælles skruetrækker nedad mellem døren og vinduet for at fungere som en kile at holde vinduet falder som regulator (den del, der flytter vinduesglas op og ned) er fjernet. Fjern de to møtrikker fastgørelse vinduesrammen (den metaldel af døren holder regulator og vinduet motor på plads) til regulator, ved hjælp af en 10mm stik. Fjern de to nødder at sikre horisontal regulator kanalen, der strækker sig over den åbne adgang.

• Bore center ud af de tre nitter sikring regulator til dørkarmen. Bruge mejsel og hammer til at fjerne den resterende del af nitter. Flytte regulator mod forsiden af døren nok til at frigøre den elektriske stik. Trække det hele vinduet regulator og motor gennem adgang hul i døren.

• Bore nitter ud af vinduet motor sikring beslag. Erstatte vindue motor og indsætte tre 3/16-inch bolte og møtrikker i stedet for nitter. Installere regulator og resten af dele i præcis den omvendte rækkefølge af fjernelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com