Hvordan man kan spare alt på din IPhone til computeren

November 10

Hvordan man kan spare alt på din IPhone til computeren

Sikkerhedskopiering af indholdet af din mobile enheder bidrager til at forebygge mod katastrofale datatab, bør noget går galt i fremtiden. Hvis du har en iPhone, drage fordel af Apples gratis iTunes-software til at gemme alt på iPhone til computeren. Dette gøres via funktionen tilbage op nu. Hvis du mister data i fremtiden, kan du bruge iTunes til at genskabe det også.

Instruktioner

• Lancere iTunes på din computer. Hvis du ikke har iTunes, downloade og installere det på computeren (link i ressourcer). ITunes er en omkostningsfrit dataoverføre af Appleâ € s hjemmeside. Den er tilgængelig til Windows og Mac.

Tilslut denne ende af kablet til computeren.

Tilslut iPhone til computeren ved hjælp af Iphone's USB-kabel. Vedlagte foto viser en USB-forbindelse, som er afslutningen på det medfølgende kabel, der sluttes til computeren.

• Vælg din iPhone menuen enheder i iTunes. I iTunes 11, er menuen enheder blevet flyttet til højre side af den vandrette menulinje. Hvis kun én enhed er tilsluttet, er alt du behøver at gøre, skal du klikke på navnet på din enhed. Hvis flere enheder er tilsluttet, skal du klikke på rullemenuen enheder.

• Klik på fanen "Oversigt". Fanen Resume er beliggende på den længst til venstre i den vandrette menu advokatstanden, lige til venstre for fanen Info at klikke på fanen Dokumentinfo vises et væld af oplysninger om din iPhone, herunder hvordan det forbinder, hvordan det synkroniserer og hvordan det sikkerhedskopierer oplysninger.

• Klik på "Tilbage op nu" knappen placeret under overskriften tilbage op og gendanne manuelt. Når du klikker på denne knap, gemmes indholdet af din iPhone til din computer.

Tips & advarsler

  • For at kontrollere, at proceduren for sikkerhedskopiering blev en succes, åbne indstillingsvinduet, og klik på "Enheder" tab. Sikkerhedskopier gemmes på din computer, vises under overskriften enhed sikkerhedskopier.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com