Hvorfor er min iPod vise op som et digitalkamera på computeren?

May 9

Hvorfor er min iPod vise op som et digitalkamera på computeren?

IPod Touch, en multimedie bærbar enhed lavet af Apple, har musik, video, Internet og foto kapaciteter. Nogle brugere har oplevet problemer med iPod bliver anerkendt af Windows som en digital kamera i stedet for Apple iPod.

iPod Touch 2.0 Software

Apples opgradering af iPod Touch software til 2,0 indført muligheden for at få adgang til din iPod via iTunes og My Computer (for at se fotos). Hvis din iPod er at dukke op som et kamera i min Computer, og iTunes erkender dette, er det normale. Denne funktion blev indført hurtigt flytte og overføre fotos til din iPod fra Windows Explorer i stedet for via iTunes.

Ikke-genkendt af iTunes

Hvis din iPod Touch er at dukke op som et digitalt kamera eller en flytbar medieenhed, men er ikke viser oppe i iTunes, så du har peget på fejlen. Fejlen opstår på nogle iPods, når version 2.0 af softwaren er installeret.

Opdaterer iPod Driver til at løse problemet

Åbn din Enhedshåndtering og rul til \"Digital Cameras\" (eller lignende afhængigt af operativsystemet). Højreklik på iPod og klik \"Update Driver Software. \" Klik \"Browse min Computer for Driver Software, \" peg derefter placering til \"C\"\Program Files\Common Apple Mobile Device Support\Drivers.\ "skal du klikke på \"Next\ "og driverne opdateres. Afmonterer iPod, derefter tilslutte den igen for og iTunes bør genkende iPod.

Opdatere iTunes til at løse problemet

Problemet kan stadig forekomme, hvis du kører en gammel (pre-7,5) version af iTunes. Gå til Apples hjemmeside og downloade den nyeste version af iTunes. Installere det, så prøv og Tilslut din iPod. Dette bør stoppe din iPod vises som en kamera.

Kontrollerer Apple Services

Gå til Start og derefter klikke på \"Run.\" Skriv \"services.msc\" og tryk på Enter. Rul gennem listen for \"Apple Mobile Device\" og sørg for at \"Status\" er \"Started.\" Hvis det ikke er, så skal du højreklikke på posten og klikke på \"Start.\" Hvis det startes, højreklik og klik på \"Restart.\"


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com