Hvordan foretager jeg fejlfinding af en automatisk Transmission i en 1985 Toyota 4Runner?

April 27

Hvordan foretager jeg fejlfinding af en automatisk Transmission i en 1985 Toyota 4Runner?

Automatgear i en 1985 Toyota 4Runner overfører den maskineffekt til baghjulene, så køretøjet har strøm nok til at køre med både lave og høje hastigheder. Anvendelse af transmissionsolie hjælper smøre indre af transmission og fungerer som en hydraulisk væske i kontrollen af kredsløb i transmission forsamling. Problemet med en automatisk transmission er, at en lille, billig problem på grund af indbyrdes afhængighed mellem de forskellige funktioner og den væske, der forbinder disse funktioner, hurtigt kan blive flere dyre problemer.

Instruktioner

• Find momentomformer. Det er den sfæriske metal sag, der synes at have været fladtrykt på modsatte sider. Dette er den brik, der roterer mens motoren kører, og erstatter kobling system. Hvis 4Runner er der problemer med tomgang mens parkeret eller der er et problem med transmission skiftende mellem gear uden problemer, eller hvis der er en forsinkelse mellem gearene Skift og tiden transmission reagerer, er problemet sandsynligvis relateret til drejningsmoment konverter.

• Find Skift magnetventiler. Du kan bruge et køretøj manual af Chiltons for at finde dem. Magnetventiler i transmission er ligesom mini-elektromagneter. Når køretøjet er startet, den lille afgift af elektricitet, der går til fremsendelse solenoide fuldender kredsløbet og giver mulighed for forskydning af gearene automatisk. Hvis du opdager din gear tøver, når de skifter, eller du finde, at du ikke kan flytte ind i et af redskaber, når din motor er på, skyldes problemet muligvis Skift magnetventiler. Reparation af disse er ikke en vanskelig procedure og er forklaret i Chilton's manual.

• Find hydraulisk kontrolsystem. Dette system bruger hydrauliske væske til at håndtere det pres, der er nødvendige for at drive ventiler og gashåndtag til at maksimere brugen af motorens effekt. Linjen vakuum, som er en del af dette system hjælper med at kontrollere downshift overfladen på Skift ventilen. Hvis du opdager din RPM ikke svarer til de automatisk skiftende uden forsinkelse eller tøven, kan du overveje en transmission flush eller kontrollere for lækager af væsken.

• Drive din 4Runner efter fremsendelse er blevet skyllet og fyldt. Hvis du bemærker de skiftende ikke er stadig fast, kan dit problem ikke være transmission på alle. Hvis din 4Runner er en firehjulstræk, vil du har hvad der kaldes overførselstilfælde. Transfer er den del, der giver mulighed for skiftende mellem to hjul og fire-hjulstræk. Hvis du har problemer med skiftende fra to hjul på firehjulede eller kun visse redskaber på køretøjet arbejde i enten drive, er dit problem overførselstilfælde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com