Hvordan man kan sætte en fejl i en celle foretage en opringning

July 19

Der er en masse grunde til hvorfor du måske ønsker at bug en mobiltelefon. For eksempel hvis du har mistanke om, at dine medarbejdere deler forretningshemmeligheder, du tror, din ægtefælle snyd på dig eller du ønsker at vide, hvad teenagere er op til. Så spørgsmålet er hvordan man kan sætte en fejl i en celle foretage en opringning. Med nutidens teknologi er det så nemt som at installere et stykke software.

Instruktioner

• Få FlexiSpy software. Dette program giver dig mulighed at lytte med på telefonsamtaler, optage tekstbeskeder, fjernt kontrol telefon via SMS, spore den fysiske placering af telefon og post log telefonens aktiviteter samt og lytte til omgivelserne på den celle foretage en opringning bruger. Det vil derefter tage alle disse oplysninger og hemmelighed uploade den til en password-beskyttet hjemmeside, således at du kan downloade eller gennemgå alle oplysninger.

• Vælg den version af softwaren der passer bedst til dig. Fra 2009 koster dette program mellem 100 euro til 250 euro alt efter hvilken version din ønske om at købe. De laveste modeller vil tillade dig at styre telefonen via SMS, og at logge SMS beskeder og opkald oplysninger. Men de vil ikke tillade dig at lytte til telefon-opkald. Kun "Pro" versionen kan du faktisk lytte til telefon-opkald.

• Plant bug i telefonen. Når du har købt softwaren, skal du downloade den til måltelefonen. Bemærk, at telefonen skal være Internet aktiveret i programmet til at arbejde. Du vil navigere til webstedet leveres til dig efter køb og du skal indtaste "flexikey," som vil låse op programmet og gør det muligt at fuldføre installationen og aktivere softwaren. Når softwaren er aktiveret, vil det logger alle opkald, SMS og placering detaljerne til en adgangskode aktiveret hjemmeside.

• Lytte med på målet. Når softwaren er blevet installeret og flexikey har indtastet kan du bruge SMS til at aktivere softwaren og aktiverer forskellige funktioner. Måltelefonen vil ikke se denne aktivitet. Når aktiveret, kan du lytte til omgivelserne af mobiltelefon bruger, samt opfange og lytte til målets telefonopkald.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com