Hvordan kan jeg downloade en Magellan guld GPS at Topo?

September 17

MapSend Topo softwareapplikation er designet til at arbejde med Magellan guld GPS bærbare navigationsenhed. Ansøgningen har mulighed for at både upload og download kortlægning waypoints, ruter, spor og andre data til og fra Magellan guld. Ved hjælp af programmet MapSend Topo kan du øge antallet af kort til rådighed til din Magellan guld. Du kan også downloade og gemme alle data fra din Magellan guld på din computer.

Instruktioner

• Sæt USB-ledningen i "USB"-porten på siden af Magellan guld GPS. Tilslut anden enden af USB-kablet til en ledig USB-port på computeren.

• Klik på ikonet MapSend Topo på computeren for at starte programmet. Programmet registrerer automatisk Magellan guld GPS-enheden og et ikon for det vil vise i vinduet venstre programmenuen.

• Klik på ikonet "Magellan guld GPS" i sidemenuen. Dette vil åbne en indstillingsvinduet med indstillinger for enheden. Som standard vil blive kontrolleret alle download-indstillinger fra enheden. Hvis du vil hente alle oplysninger fra enheden, forlade alle muligheder undersøgt.

• Klik på knappen "Download All" i menuen øverst i vinduet Indstillinger og derefter på "OK" for at starte download.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com