Hjemmelavet vandtæt radioer

November 29

Hjemmelavet vandtæt radioer

Radio kan være gjort vandtæt derhjemme. Du kan forsegle den i en plasticpose eller pels det med gummi. Mange forskelle for flere programmer i swimmingpools og brusere. Udendørs aktiviteter fra vandreture til vandsport og sejlads kræver radioer, der kan stå op til elementerne. Du kunne bygge radioen selv og tilføje den imprægnering som du ønsker i en RC båd model.

Imprægnering din Radio derhjemme

Vand og elektronik blandes ikke. Du skal isolere radioen enten eksternt eller internt fra vand. I det første tilfælde, skal du blot placere radioen i en vandtæt beholder som en is køler eller vandtæt værktøj boks.

I andet vil sag, et par dele og silikone fugemasse tilgængelige på enhver hardware butik bringe din radio igennem værste storme. Tage din radio fra hinanden, så batteriet og højttaler, tuning dial, volumenkontrol og off/on switch, og alle input og output porte er let synlige.

Vandtæt områder hvor vandet vil infiltrere din radio. Taleren kan erstattes med en vandtæt (Se ressource). Eller sprøjte det med en vandtæt materiale, der er nævnt i næste afsnit. Købe pakning materiale og gummi stik fra en hardware eller hobby butik. Tilføje pakningsmateriale for at forsegle området batteri og tilføje stik til alle åbninger. Tilføje pakningsmateriale omkring både tuning dial og lydstyrke til at forsegle alle bevægelige dele. Indkapsle alle komponenter med silikone fugemasse undgå kontakt med taleren og pakninger på bevægelige dele. Bruge fugemasse på sagen, så det komprimerer stramt. Kontrollere for eventuelle indvendige lækage og fyld den med silikone. Sørg for alle pakninger er på plads og de bevægelige arbejde og at du kan få adgang til batteriet.

Metoder og produkter til hjemmelavet fugtisolering

Dyrt kommerciel vandtætning systemer kan undgås ved at købe eller bygge en sammenlignelig radio og følge disse vandtætning trin derhjemme.

Navy SEALs har deres egen metode til fugtisolering elektronik. Denne metode har været ansat på kameraer. Men en radio vil fungere fint for dykning. De dobbelte wrap deres undersøiske elektronik i kondomer.

En ny, spray-on belægning kaldet "Splash Proof belægning" lavet af gyldne Shellback og nordøst Marine Institute hævder at gøre elektronik vandtæt. Denne metode ikke kun arbejder for radioer, men for din mobiltelefon og laptop computer samt--en stor fordel, hvis du tilfældigvis spilder noget på. Det er "så hård, det holdt en CB kører undersøiske til 455 timer i træk."

Vandtæt RC både

Her er nogle interessante tips om at holde tingene tørre fra en RC båd producent. Den Pro båd Miss Budweiser RTR ubegrænset hydroplan bruger en vandtæt radiosystem for vejledning. Et nyt Lexan boks cover blev fabrikeret, en ny skifte blev installeret, og bådens throttle-stang grommet blev erstattet med en vandtæt version.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com