Nem måde at sætte en beskyttende skærm på en Cell Phone

February 17

Nem måde at sætte en beskyttende skærm på en Cell Phone

Skærmbeskyttere på mobiltelefoner er designet til nemt passe på en mobiltelefon og beskytte ridser og revner, der kan forårsage dårlig sigtbarhed til skærmen. Men nogle gange når du vedhæfter disse beskyttere, de kan boble eller fold på skærmen og bliver svært at justere. Mens der er ingen sæt måde at løse dette problem, er der metoder, der kan bruges til at vedhæfte og komme ud bobler på skærmen.

Anvendelse af skærmbeskytter

Hvis du vil anvende de fleste Skærmbeskyttere, vil der være to sider, som bliver nødt til at blive revet fra den vedhæftede fil, går på telefonen. For bedste anvendelse, placere hele opsætningen over telefonskærmen til at få det korrekt placeret og når det er på plads, brug din tommelfinger til at holde toppen til at holde det på plads. Derefter, med top sikret, trække fanen flytbare ned i bunden og glat dækker fra top til bund, at trykke på moderat svær at undgå luft oprustning. Når det er knyttet, trække fanen top off og installationen er fuldført

Komplikationer

Hvis der er en luftboble, der den nemmeste måde at få dem ud skal gøres hurtigt, før den klæbende del af coveret har haft tid til at bilægge. Bruger din miniature eller et plastikkort, glat det fra begyndelsen af boblen hele vejen ned til at forsøge at tvinge det ud. Fortsætte med at glatte over skærmen, indtil alle ufuldkommenheder er ude. Hvis du stadig har problemer, skal du bruge en X-Acto kniv til at placere en meget lille snit for at få luften og glat det over igen med kortet eller miniature.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com