Honda Rancher 350-ES tændrøret typer

December 23

Honda Rancher 350-ES tændrøret typer

Rancher er en alle terrængående køretøj produceret af Honda. Produktion for Ranchers startede i 2000 og fortsætter den dag i dag. Regelmæssig vedligeholdelse er en del af at eje et køretøj, herunder en ATV. For at gøre din regelmæssig vedligeholdelse, skal du kende de rigtige dele til at bruge, herunder tændrøret.

Tændrøret antallet

Tændrøret oftest bruges til Honda Rancher 350 ES er produceret af NGK. Produktnummeret for denne tændrøret er DPR7EA9. Du behøver kun én tændrøret for denne ATV.

Funktioner

Denne type af tændrøret har en kobber kerne at tillade store varme afvigelser. Spidsen af tændrøret er en nikkel legering, som giver mulighed for en forlænget levetid. Kroppen af tændrøret er en højt aluminiumoxidindhold keramik. Denne form for shell giver mulighed for god isolering og varme varmeafledning.

Hul

Tændrøret forskellen for denne form for ATV er 035. Hvis du vil kontrollere hullet på dine tændrør, bruge en gap værktøj.

Installation

Når du installerer et tændrør i din Rancher, Sørg for at være forsigtig. Over stramning et tændrør kan alvorligt skade din tændrør eller motoren. Brug ikke mere end 6 fod-pund af drejningsmoment, når stramning stikket på plads. Stramme indtil LUN, that's it.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com