Sådan køber en brugt udlejningsbil

January 21

Sådan køber en brugt udlejningsbil

Købe en brugt bil kan spare dig for en masse penge over en ny bilkøb hvis bilen er operationelt og elektrisk lyd. At opnå en brugt bil fra en udlejer kan potentielt spare dig endnu mere. Selv om udlejning af biler har et ry for at være misbrugt, det meste af tiden er at ry en overdrivelse. De fleste biludlejningsfirmaer erstatte deres beholdning ofte, normalt hver to til tre år. Bilerne kontrolleres grundigt, inden de udbydes til salg og normalt har garantier.

Instruktioner

• Beslutte, hvad mærke og type bil du ønsker at købe. Mange biludlejningsfirmaer holde bestemte mærker af biler på deres partier. Budgettet bruges f.eks Dodge køretøjer til at fylde deres lager. Derfor kan du spare en masse tid ved kun at fokusere på udlejningsselskaber, der sælger mærke og type køretøj, du ønsker at købe.

• Gå til hjemmesiden for udlejer. De fleste udlejningsselskaber liste lager de har til salg på deres hjemmesider. For eksempel, er hertzcarsales.com, enterprisecarsales.com og budgetcarsales.com leje af agenturets websteder dedikeret til at sælge deres biler. Vælg typen bil og din placering fra rullemenuen på hovedsiden. Der vises en liste over biler med dine søgekriterier.

• Sørge for at tage en prøvetur. Vælg det køretøj, du er interesseret i. Klik på den "Jeg er interesseret i denne bil" eller "Jeg ønsker at købe denne bil" knappen. På den næste side fyld i dine kontaktoplysninger i de åbne marker. Tilføj en kommentar eller et spørgsmål, hvis du har en. Selskabet vil kontakte dig hurtigst muligt med en dato og tid for en prøvetur. Alternativt kan du ringe til firmaet direkte og tale med nogen til at planlægge en prøvetur.

• Inspicere bilen. Grundigt tjek bilen, både interiør og eksteriør. Hvis det er muligt, tage en mekaniker med dig for at kontrollere, at bilen er i god stand.

• Tjek prisen på bilen mod den aktuelle markedsværdi. Brug en værdiansættelse guide som Kelley Blue Book at sikre prisen er inden for de begrænser fair markedsværdi for køretøjet.

• Anmeld papirarbejdet. Sikre, at der er en god garanti, prisen og kilometertæller er korrekte og der er ingen tillæg, der ikke er relateret til salget af bilen i kontrakten. Tegnet kontrakt kun efter du er godtgjort, at bestemmelserne i kontrakten er i din bedste interesse.

• Drive din nyindkøbte udlejningsbil fra partiet.

Tips & advarsler

  • Altid teste drev en brugt bil, før du køber det for at sikre det er mekanisk lyd.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com